ARTI Tanıtım ve Danışmanlık,yeni bir iş koluna girdi…

Tanıtım ve danışmanlık hizmetleri veren Artı Tanıtım, son dönemde başlattığı girişimle, gıda sektöründe yeni bir iş koluna giriş yaptı.

2005 yılında Yusuf Ekinci tarafından kurulan ve Adana merkezde faaliyet yürüten Artı Tanıtım ve Danışmanlık Hizmetleri, devlet tarafından verilen KOSGEB destekleri başta olmak üzere, yurtiçi ve yurtdışı hibe ve kredi alanının yanı sıra, geniş bir yelpazede tanıtım ve danışmanlık hizmetleri veriyor. Mevcut faaliyetlerinin yanı sıra, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (AOSB) meyve suyu konsantresi ve domates salçası üreten Limkon Gıda San.A.Ş.’nin bölge bayiliğini alarak gıda sektöründe de yoğunlaşmaya başladı.

ALT YAPI HAZIR

Yeni girdikleri gıda sektörünün yanı sıra, tanıtım ve danışmanlık hizmetlerinin de devam edeceği bilgisini veren Artı Tanıtım ve Danışmanlık Hizmetleri İşletme Sahibi Yusuf Ekinci, Kobigündem Dergisi’ne yaptığı açıklamada, mevcut durumlarını yeniden planlayarak, alt yapılarını yeni iş akışına göre hazırladıklarını kaydetti. Yaklaşık bir yıl gibi bir zaman içerisinde başlattıkları süreci tamamlayarak meyve suyu sektörüne girdiklerini belirten Ekinci, “Bünyemizde iki farklı alanda ekipler oluşturarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Türkiye’nin en güçlü kuruluşlarından olan Limak Holding’e bağlı ve Bölgede yetiştirilen meyve ve sebzeleri işleyen Limkon Gıda San.A.Ş’nin bölge bayiliğini almış bulunmaktayız.Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda tamamlayarak faaliyet yürütüyoruz” dedi.

BÖLGEDE PAZAR PAYINI ARTIRACAK

‘Horeka’ sektörü olarak tanımlanan, oteller, restoran ve kafelerin hedef müşteri kitlesi olduğunu söyleyen Yusuf Ekinci, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Adana ve ilçeleri başta olmak üzere, Mersin, Osmaniye, İskenderun, Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Konya dahil olmak üzere ürünlerimiz, müşterilerimiz aracılığıyla tüketiciye sunulmaktadır. Doğu Akdeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Doğu ve Güneydoğu bölgelerinin tamamına ürünlerimizi ulaştırmak için yoğun bir tempo içerisine girmiş bulunmaktayız. Bu doğrultuda oluşturduğumuz satış ve pazarlama birimimizle çalışmalarımıza büyük ölçüde ağırlık vereceğiz. Kısa bir dönem içerisinde pazar payımızı ciddi anlamda artırmayı ön görüyoruz.”

TEKNİK DESTEK DE SUNUYOR

Satışını yaptıkları ürünlerin dışında müşterilerine soğutucu makine desteğinin yanı sıra teknik destek de sunduklarını dile getiren Yusuf Ekinci, “Ürün satışını yaptığımız işletmelere Meyve suyu soğutucusu ve ICE SLUSH ürünleri içinde makine desteği veriyoruz. Ürün guruplarımız içerisinde özelikle yaz aylarının vazgeçilmez ürünü olan ICE SLUSH (karsanbaç, buzlaş) gibi ürünlerimiz çok ilgi görmektedir. Bunun yanı sıra özellikle taze sıkılmış portakal ve portakal meyveli içecek, vişne meyveli içecek, elma meyveli içecek, ananas meyveli içecek, limon meyveli içecek, şeftali meyveli içecek, çilek meyveli içecek, tropikal meyveli içecek, greyfurt meyveli içecek, portakal pulplu içecek, portakal ananas,nane limon, çilek muz, ahududu elma, kaysı portakal ve vanilya kavun gibi çok çeşitli ürün gurubumuzla birlikte sektörde çalışmalarımızı yürüteceğiz” diye konuştu.

ÜRETİMDE KALİTE

Bölge bayiliğini yürütmüş olduğu Limkon Gıda’yla ilgili bilgi de veren Yusuf Ekinci şöyle devam etti. “Limkon Gıda, Türkiye’nin güçlü kuruluşlarından olan Limak Holding kuruluşudur. Limkon Gıda A.Ş. Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (AOSB) 40 bin metrekarelik bir alandan oluşan,son sistem teknolojiyle donatılmış tesisinde üretim yapıyor. Ana hatlarıyla Belirtirsek meyve suyu konsantreleri, direk sıkılmış meyve suyu ve püreleri, aromalar, meyveli içecekler, meyve şurupları ve domates salçası üretimi gerçekleştiriyor. ISO 9001.ISO 22000, Helal Gıda, Kosher Gıda ve organik üretim sertifikaları ve dünya çapında yer alan IFS.BRC belgeleriyle üretim yapıyor.Yıllık 100 bin ton meyve ve sebze işleme kapasitesine sahip olan Limkon Gıda, sektöründe lider bir kuruluştur. Biz de bu sorumluluk içerisinde hareket ederek yürütmüş olduğumuz bölge bayiliğiyle bölgede satışlarımızı en üst seviyeye çıkarmaya gayret göstereceğiz.”