ÖZÜNVEREN LTD,yeniden yapılanmasını tamamladı…

Sektöründe uzun yılların vermiş olduğu tecrübeyle faaliyet yürüten firma, yeni yatırımlarını tamamlayarak, iki katdan oluşan merkez ofis ve satış binasını devreye alarak, yeni yapılanmasını tamamladı.

Adana merkezde faaliyet yürüten ÖZÜNVEREN Hortum Makina Yedek parça San. Tic Ltd. Şti,1993 yılında M.Şenol Ünveren,tarafından kurulumunu gerçekleştirerek sektöre giriş yapıyor.Makina ve yedek parça sektöründe 35 yıllık deneyim ve tecrübeye sahip olan M.Şenol Ünveren,yatırımlara ağırlık vererek,Adana Metal Sanayi girişinde bulunan bin metrekarelik üç kattan oluşan kapalı üretim tesisinde, CNC tezgahlarda makine yedek parçası ve talaşlı imalatı da yapıyor.Kocaeli/Gebze’de Marmara Bölgesi Satış Ofisi oluşturan ÖZÜNVEREN LTD, Adana Kzılay caddesindeki merkez ofis ve satış binasını yeniden yapılandırarak,iki katlı yeni yerini devreye alarak,sektörde ki büyümesini sürdürüyor.

YENİDEN YAPILANMA TAMAMLANDI

2012 Yılı sonlarına doğru Adana Kızılay caddesindeki hizmet binasının yenileme ve dekorasyon işlemlerini başlattıklarını ifade eden ÖZÜNVEREN LTD,Sahibi ve Şirket Müdürü M.Şenol Ünveren, Kobigündem Dergisine açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Artan iş hacmimiz bizi yeniden yapılanmaya zorladı.Adana Kızılay caddesindeki hali hazırdaki yerimizi yeniden modernize ettik.2012 yılı içerisinde başlatmış olduğumuz yatırımı tamamlayarak,iki kattan oluşan hizmet binamızı devreye aldık.Satış, pazarlama ve finans birimlerinin yanı sıra, en üst katımızın bir bölümünde de  iş makinelerinde ve sanayide kullanılan hortum presleme imalatını da yapmaktayız.Yeniden yapılanmamızla birlikte, müşterilerimizin daha rahat ve nezih bir ortamda alış veriş yapmalarının sağlanacağı bir yapıya kavuşturduk.Yine, talaşlı imalat tesisimizde iki aylık bir zaman içerisinde tamamlamayı düşündüğümüz makine yatırımlarıyla birlikte,bünyemizde yaklaşık 50 kişiye istihdam sağlamış olacağız. Bununla birlikte yurtiçi pazarın yanı sıra dış pazarlarda, daha da yoğunlaşarak güçlü bir konuma ulaşmayı amaçlamaktayız”.dedi.

ÜRÜN GAMI ÇOK ÇEŞİTLİ

Sektöre oto yedek parça ticaretiyle başladıklarını söyleyen M.Şenol Ünveren, “bugün geldiğimiz nokta da Türkiye’nin önde gelen birçok sanayi kuruluşuna makine yedek parça imalatı yapmaktayız. Bunun yanı sıra, hidrolik, pnömatik,malzeme ve hortum satışıyla da sanayi kuruluşlarına hizmet vermekteyiz.Firmamız konusunda uzman ve uzun yılların vermiş olduğu teknik ekip  ve tecrübesiyle gelen talepleri karşılaya bilecek konumdadır. Geniş bir ürün yelpazemiz ve depolama sistemimizle en iyi şekilde sanayi kuruluşlarına hizmet vermekteyiz. Ürün guruplarımız ana başlıklarıyla şu şekildedir: Sanayi ve tarım hortumları,Flexible PVC hortumları,Yüksek ısı hortumları,Yangın söndürme aparatları,Hortum kamlokları,Bağlantı elemanları,Presli hidrolik hortumları,Borular,Klepeler,Kelepçeler,Hidromotik pnömatik rekorları ve talaşlı imalatımız olmak üzere binlerce ürün çeşidiyle hizmet vermekteyiz.Özelikle tüm hortum guruplarında hem metraj bazında hemde rekor başlıklı tüm çeşitlerinde stok bazlı hizmet verebiliyoruz.Aynı zamanda SUPERLAS Hortumlarının Adana bölge bayisiyiz.Yine kendi bünyemizde Kocaeli/Gebze’de Marmara Bölgesi satış ofisimiz bulunmaktadır.”diye konuştu.

BİRÇOK SEKTÖRE HİTAP EDİYOR

Başta Demir Çelik sektörü olmak üzere, Termik santralleri,Maden kuruluşları,Gıda,Kimya,Tekstil,ve LPG sektörlerinde Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarının tamamına hitap ettiklerini ifade eden M.Şenol Ünveren, “Firmamız satışını yaptığı ürünler ve imalatını yapmış olduğu yedek parça konusunda sürekli kaliteyi ön planda tutarak,kaliteli üretim ve hatasız teslimatı kendimize  ilke edindik.Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarını müşteri gurubumuza katarak,sektörde hizmetleriyle akla gelen ve aranan bir firma konumunu yakaladık.Bu doğrultuda gereken tüm Kalite Yönetim Sistemleri belgelerine sahibiz.Yurt dışı pazarda Kuzey Irak,Ürdün ve Suriye ülkelerine ihracat gerçekleştirdik. Yurt dışı pazarlarda araştırma çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki dönemlerde yurt dışı pazarlara ağırlık vererek, ihracatımızı artırmayı hedefliyoruz”.şeklinde konuştu.