Sun Cıvata LTD,yeni hizmet binasında….

Bağlantı elemanları sektöründe önemli aşamalar kaydeden Sun Cıvata Ltd., 2012 yılı içerisinde yeni yatırımını tamamlayarak, yeni tesisinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Adana’da 2002 yılında, uzun yılların tecrübesine sahip olan Makina Mühendisi Hüseyin Karamanlı tarafından kurulan Sun Cıvata Mühendislik San.Tic. Ltd. Şti, artan iş hacmi ve gelen talepler doğrultusunda yatırımlarını sürdürüyor. Firma, 600 metrekarelik kapalı alandan oluşan yeni hizmet binasını tamamladı. Daha çok internet üzerinden çalışmalarını yürüten Sun Cıvata, yurt içi pazarın yanı sıra, Avrupa ülkelerini de ihracat gerçekleştiriyor.

AĞIR SANAYİ AĞRLIKTA

Makine imalatçıları, demir-çelik sektörü, çelik kontrüksiyon konusunda çalışanlar, otomotiv sektörü, şantiyeler, madenler, çimento sektörü ve buna benzer cıvatanın kullanıldığı tüm sektörlere hitap ettiklerini söyleyen Sun Cıvata Ltd. Şti, firma sahibi Hüseyin Karamanlı, Kobigündem Dergisi’ne açıklama yaparken “Sektörde cıvatanın kullanıldığı her alanda varız. Sektörde çok büyük işletmelerin cıvata ihtiyaçlarını karşıladık.Özel gelen talepler doğrultusunda özel cıvata ihtiyaçlarını giderdik.Yine teknolojik ortamda özel gelen siparişlere ve sorunlara ilişkin bilgilendirme hizmetlerimiz oldu. Bunun yanı sıra her yere ulaşma amacıyla hem web ten, hem diğer olanaklarımızı kullanarak müşterilerimize hizmet veriyoruz. Aynı zamanda internetteki web sayfamız aracılığıyla cıvata konusunda bilgilendirme amacını da yerine getirmek için çalışmalarımız devam emektedir. Yakın bir süre içerisinde bu yöndeki girişimlerimizi de tamamlamış olacağız. Bununla birlikte müşterilerimize cıvata bilgilendirme konusunda önemli hizmetlerimiz olacak”

AVRUPA’YA GÖNDERİYOR

Sektörde pazar payını artırdıklarını ve 2008’den bu yana Avrupa ülkelerine cıvata ihracatı gerçekleştirdiklerini ifade eden firma sahibi Hüseyin Karamanlı, “ 2008’de Avrupa ülkelerine de cıvata ihracatı yapmaya başladık. Firmamız son 5 yıldır, yurtdışına hizmet vermeye devam ediyor. Başta Almanya olmak üzere, Avrupa ülkelerine ihracat yapmaktayız. DIN 609, 561, 7968 gibi özelliği olan cıvatalar ve DIN 908 ve benzeri tapalar ağırlıklı satış kalemlerini oluşturmaktadır. Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ihracat yaptığımız ülkeler arasındadır. Cıvata üretiminden sonra istenen taşlama, delik delme , indüksiyon sertleştirme, dacromet veya geomet kaplama gibi özel işlemler hizmetlerini de vermekteyiz. Bu  özel ürünlerin yanı sıra fabrikaların ihtiyacı olabilecek vidalar ( matkap uçlu vida ve çatı vidaları ), saplamalar , çelik dubeller gibi diğer bağlantı elemanlarının satışı ile de  geniş bir alanda hizmet vermekteyiz. Bu doğrultuda firmamızı güçlendirerek, özel ürünlerdeki ihracat payımızı her geçen yıl artırarak, devam ettirmeyi hedeflemekteyiz” dedi.