PANAS’ın ürün yelpazesini T-24’ler çeşitlendiriyor…

Ürün yelpazesini T-24 taşıcıyı sistemleriyle çeşitlendiren PANAS Yapı, büyümesini Amerikan USG taş yünü sistemleriyle de
sektörde büyümesini sürdürüyor.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (AOSB) metal asma tavan plakaları üretiminde 2008’den bu yana faaliyet yürüten PANAS Yapı Sistemleri, 2010’da gerçekleştirdiği son teknoloji makine yatırımı kapsamında gizli taşıyıcı sistem ve T-24 taşıyıcı sistem üretimiyle sektörde hızla ilerliyor. Amerikan USG taş yünü asma tavan sistemlerinin distribütörlüğünü alarak hizmet alanını genişleten PANAS Yapı LTD, metal asma tavan üretiminde kalitenin yeni adı olduklarını kanıtlıyor. PANAS Yapı LTD Genel Müdürü Vahit Enç, “Kurulduğumuz günden bu yana pazarda ilk sıraları hedefledik ve bu doğrultuda yürüttüğümüz çalışmalarla da bunu başardığımıza inanıyorum. 3,5 buçuk yıl gibi kısa bir sürede, dünyada yaşanan mali krize rağmen her alanda 3 kat büyüdük. Yeni yatırımlarımızla birlikte sektörde markamızı güçlendirip en iyi hizmeti verme amacındayız” diye konuştu.

PORTFÖY GENİŞLİYOR

AOSB’de 4 bin metrekaresi kapalı toplam 18 bin 500 metrekarelik alanda üretim gerçekleştirdiklerini ifade eden PANAS Yapı Sistemleri Mühendislik LTD Genel Müdürü Vahit Enç, alüminyum ve galvaniz sacdan istenilen renk, ebat ve perforasyon seçenekleri ile  metal asma tavan sistemleri üretiminde plaka ve taşıyıcı sistemleri tamamen kendi bünyelerinde üreterek sektöre hizmet sunduklarını dile getirdi. Kaliteyi öncelikli sayarak, metal asma tavan plakaların yanı sıra gizli taşıyıcı sistem ve T-24 taşıyıcı sistem üretimine de başladıklarını söyleyen Enç, “50 kişilik teknik bilgi ve tecrübeye sahip kadromuzla, geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet sunuyoruz. Modern teknoloji ile donattığımız tesisimizde clip-in (gizli taşıyıcılı), tegular (sarkmalı) ve flat (oturmalı) üretiminin yanı sıra gizli taşıyıcı ve T-24 taşıyıcı üretimine de başlayarak, ürün çeşidini artırma yolunda çalışmalarımızı başarıyla sürdürüyoruz. Bununla birlikte müşteri portföyümüzü daha da genişletmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda araştırdığımız yurtdışı pazarlarında ağırlıklı olarak Ortadoğu, Türk cumhuriyeti ve Kuzey Afrika’yı inceliyoruz” dedi.

GÜVENLİ ve ESTETİK

Piyasaya sürdükleri T-24 taşıyıcı sistemlerinin özelliklerine ilişkin bilgi veren Vahit Enç, şu açıklamalarda bulundu: “Yüksek yük taşıma kapasitesi ve sağlam yangın dayanım perforasyonu ile güvenli; kot farkı oluşturmayan taşıyıcıların birleşme noktalarındaki özel şekli ile de estetik görünümlü T24 profilleri, sıcak daldırma galvanize çelik malzemeden, zengin RAL renk seçenekleriyle üretiliyor Ar-Ge birimimizle araştırmalarımızı ve çalışmalarımızı südürüyoruz. Yapacağımız yeni yatırımlarla bütün asma tavan tiplerini ve taşıyıcı sistemlerin tamamını 2012 yılı içerisinde üretebilir pozisyonda olmayı hedefliyoruz.”

ULUSLARARASI STANDARTLAR

Pazarda önde gelen oyuncular arasında önemli bir yer almayı hedeflediklerini bildiren Enç, amaçlarının PANAS markasını hem iç hem de dış pazarda iyi bir noktaya taşımak olduğunu belirtti. Kaliteli hammadde kullanarak, son teknoloji laminasyon preslerde hazırlanan panelleri tam otomatik toz boya ünitesinde el değmeden boyadıklarını ve TSE , ISO ve CE kalite standartlarına uygun olarak üretim yaptıklarını dile getiren Enç,
açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Hedefimiz, kalite, çeşitlilik ve üretim miktarı açısından, Türkiye pazarında liderliğe  yerleşmek. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda sürdürüyoruz. Üretim ve pazarlama teknikleri konusunda sürekli eğitilen, dinamik bir kadro ile hizmetlerimizin yüksek kalitede olmasını sağlıyoruz. Bizim için hizmet kalitesi kadar önemli olan bir diğer ilke de müşteri memnuniyeti. Ürünlerimiz teknik şartnamelere, Türk ve uluslararası standartlara uygun olarak üretiliyor. Tesislerimiz, tecrübe, bilgi ve teknolojinin birleşiminden oluşan gücümüzü, iş ortaklarımız olarak gördüğümüz müşterilerimiz ile paylaşıyoruz.”