Hasanoğlu Mimarlık ve Mühendislik projeleriyle yüzlerce tesise imzasını attı…

Yaklaşık 12 yıldan bu yana mimari projeler ve dekorasyon alanında faaliyet gösteren Hasanoğlu Proje Mimarlık ve Mühendislik Ltd. Şti. projeleriyle yüzlerce tesise imzasını attı.

Çukurova Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi Mimarlık Bölümü’nü başarıyla tamamladıktan hemen sonra kendi şirketini kuran Numan Hasanoğlu, yüzlerle ifade edilen pek çok projeye imzasını attı. Numan Hasanoğlu, özellikle Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (AOSB) devreye alınan pek çok fabrika ve tesis projeleriyle adından söz ettiriyor. Yaklaşık 12 yıllık bir tecrübe ile inşaat sektöründe faaliyet yürüten Hasanoğlu Proje ve Mimarlık Mühendislik Ltd. teknik alt yapısındaki iki ve üç boyutlu çizim programlarıyla da müşterilerine önemli oranda teknik destek de sunuyor. Firma, müşteri odaklı çalışmalarıyla birlikte alanında pek çok tesis projelerini başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor.

YÜZLERCE PROJEDE İMZASI VAR

Adana merkezde taahhüt ve mimari projeler, sanayi tipi yapılar, yüksek konut yapıları, villa ve dekorasyon işleriyle sektörde geniş bir yelpazede faaliyet yürüttüklerini söyleyen Numan Hasanoğlu, KOBİGÜNDEM Dergisi’ne, “Öncelikle sektörde geniş bir yelpazede çalışmalarımızı yürütüyoruz. Buna yönelik teknik alt yapımızla müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye özen gösteriyoruz. Adana merkez ilçelerinde ve AOSB başta olmak üzere, pek çok ilçelerinde devreye alınmış ve hali hazırda devam eden projelerimizle birlikte yüzlerce projeye imzamızı atmış bulunmaktayız. Sektörde yaklaşık 12 yıllık bir deneyime sahip olmakla beraber, geldiğimiz aşamada 2009 yılından bu yana da resmi mimari projeler çizmekteyim. Bu doğrultuda yüzlerce mimari projelerle müşterilerimize hizmet vermenin mutluluğunu yaşamaktayız” açıklamasında bulundu.

“GÖRSEL TASARIM İŞİMİZİN EN ÖNEMLİ BAŞLAGIÇ AŞAMASIDIR”

Mimari projelerde görselliğin çok büyük bir önem arz ettiğini ve yapının uygulama aşama öncesi en önemli başlangıç süreci olduğunu ifade eden Numan Hasanoğlu, açıklamalarında, “İşimi ve mesleğimi büyük bir keyif ve severek yapmaktayım. Dolayısıyla bu çerçevede çizimini yaptığımız her projede yaratıcılık, estetik yapı ve görsellik işimizin vazgeçilmez ana unsurlarından. O nedenle tüm projelerimizi en ince detaylarına kadar göz önünde bulundurarak büyük bir keyifle yapmaya özen gösteriyoruz. Teknik alt yapımızı en üst seviyelere çıkararak, gelişmiş tüm donanımlara sahip iki ve üç boyutlu programlarımızla çalışmalarımızı yürütüyoruz. İki ve üç boyutlu programlarımızla müşterilerimize en kaliteli hizmeti veriyoruz. Proje uygulamasına geçmeden, binanın yapısını, görselliğini, estetik ve doğallığını müşterilerimizin görmesini sağlamış oluyoruz. Yine projelerin uygulama aşmasında müşterilerimize, inşaat aşamasında çıkan sorunlara yerinde çözümler üreterek önemli bir teknik desteği de en doğru şekilde vermeye çalışıyoruz. Tüm bu çalışmalarımızla sektörde firmamızı iyi noktalara taşımayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

İŞ DÜNYASINDA ÖNEMLİ BİR MÜŞTERİ PORTFÖYÜ OLUŞTURDU

Adana ve ilçeleri başta olmak üzere, bölgede faaliyet yürüten pek çok işletmeye mimari projeler hazırladıklarını özellikle vurgulayan Numan Hasanoğlu, açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Adana iş dünyası başta olmak üzere, bölgede ve yakın illerde pek çok projeye imza attık. Bu projelerimizle iş dünyasında önemli bir müşteri portföyümüz oluştu. Büyük sanayi kuruluşları başta olmak üzere, fabrika tesisleri, büyükbaş hayvancılık tesisleri, villa, apartman ve diğer projelerimizle birlikte bölgedeki iş dünyası ile de çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu çerçevede bütün bu çalışmalarımızı müşterilerimizle iletişimimizi en üst seviyelerde tutarak yürütmeye özen gösteriyoruz. En başta müşteri ihtiyaçlarını doğru bir şekilde alarak fizibilite çalışmalarını başlatıyoruz. Teknik tüm detayları belirledikten sonra tasarım aşamasına geçiyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, yaptığımız projeleri üç boyutlu görsel tasarım haline getirerek, yapının uygulandıktan sonraki görünümünü müşterinin onayına sunuyoruz. Proje etüdü, mimari uygulama, teknik detaylar ve ruhsat aşaması gibi süreçler tamamlanarak günümüz çağına uygun her yönüyle en doğru şekilde yaptığımız mimari projelerle bölgedeki bilinirliliğimizi güçlendirerek yolumuza devam etmeye gayret göstereceğiz.”