Yeşil Çelik Silo Taşıma Sistemleri, sektörün devleriyle başarılı projelere imza atıyor…

Tahıl kurutma makineleri ve çelik silo, taşıma ve aktarma sistemleri imalatıyla başarılı tesis projelerine imzasını atan Yeşil Çelik Silo Taşıma Sistemleri, sektörün güçlü firmalarıyla partnerlik yapıyor.

Adana YETSAN Sanayi Sitesi’ndeki işletmesinde çelik silo taşıma ekipmanları ve aktarma sistemleri üretimi ve montajını yapan Yeşil Çelik Silo Taşıma Sistemleri, 2016 yılından bu yana sektörde faaliyet yürütüyor. Tahıl kurutma ve çelik silo taşıma sistemleri sektöründeki tecrübesiyle kendi işletmesini kuran Erman Hakyemez, 2016 yılından bu yana çelik silo ve tahıl kurutma tesisleri imalatı yapan sanayi kuruluşlarıyla birlikte Türkiye’nin her bölgesinde yüzlerce tesisin taşıma sistemlerine imzasını atıyor. Saatte 20 tondan 250 tana kadar taşıma sistemleri imalatı ve montajıyla sektörde ilerleme gösteren firma, geldiği aşamada ulusal ve uluslararası markalaşan firmalarla yaptığı partnerlik anlaşmasıyla gücüne güç katmaya devam ediyor.

BÜYÜK SANAYİ KURULUŞLARIYLA ÇALIŞIYOR

Tahıl taşıma ve aktarma sistemleri üretimiyle, tahıl kurutma makineleri ve çelik silo imalatı sektöründe büyük sanayi kuruluşlarıyla partnerlik anlaşması yaptıklarını söyleyen Yeşil Çelik Silo Taşıma Sistemleri işletme sahibi Erman Hakyemez, Kobigündem Dergisi’ne yaptığı açıklamada, “Sektörde ulusal ve uluslararası markalaşan firmalarla partnerlik yaparak güçlü bir konuma geldiğimizi düşünüyoruz. Özellikle 2019 yılının temmuz ayından itibaren, POLEKS DRY markalı tahıl kurutma makineleri imalatı yapan ulusal ve uluslararası pazarlarda isim yapmış Metçağ Makine Ltd. Şti. ile gücümüze güç kattık. Türkiye’nin 81 ilinde ve dünyanın 32 ülkesinde faaliyet yürüten POLEKS DRY markalı yüzlerce tahıl kurutma tesisleri taşıma ve aktarma sistemlerine imzamızı attık” dedi.

YÜZLERCE TESİSİN TAŞIMA SİSTEMLERİNİ KURDU

Özel sektör ve devlet destekli yüzlerce tesis projelerinde taşıma sistemlerini başarıyla tamamladıklarını ifade eden Erman Hakyemez, 2016’dan bu yana sektörde yapılan yüzlerce tesisin taşıma sistemlerini tamamlayarak çiftçilerin hizmetine sunduklarını dile getirdi. Hakyemez, “Gelinen aşamada 2019 yılı içerisinde devreye aldığımız 2Y tarım ürünleri tesisinin yanı sıra, 2020 yılında Metçağ Makine ile 32 ayrı tahıl kurutma tesisi taşıma ve aktarma sistemlerine imzamızı attık. Yine MES Yağ Grubu’nun Bandırma’da bulunan tesisi, Nergiz Tarım LİDAŞ başta olmak üzere pek çok projeyi POLEKS DRY ile birlikte çiftçilerimizin hizmetine sunmuş olduk. Öncelikle bu projelerde bizden desteğini esirgemeyen personellerimiz başta olmak üzere, Metçağ Makine Genel Müdürü, Proje Müdürü ve bütün Metçağ Makine ailesine teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Ayrıca bu projelerde bize her daim güvenen ve yatırımlarında tercihlerini bizden yana kullanan kıymetli müşterilerimize şükranlarımızı sunarım” şeklinde konuştu.

2021’İN İLK TESİSİ IRAK BÖLGESİYLE BAŞLADI

2021 ocak ayı içerisinde ilk tesis projesine Metçağ Makine ile birlikte start verdiklerini de belirten Erman Hakyemez, açıklamalarına şu şekilde devam etti: “2021 yılının ilk tesis projesini partnerimiz Metçağ Makine ile birlikte Irak bölgesinde başlattık. Bu çerçevede 2021 yılının olumlu geçmesini ve ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyanın bu pandemi sürecinden bir an önce kurtulmasını ümit ederiz.”

Ayrıca Yeşil Çelik Silo Taşıma Sistemleri üretim alt yapısıyla ilgili de bilgi veren Hakyemez, tahıl taşıma sistemlerinde elavatörler, zincirli konveyörler, u tipi ve tüp helezonlar olmak üzere imalat yaptıklarını belirtti. Hakyemez, bu imalatlarla Türkiye ve dünya çiftçilerine hizmet verdiklerini ve yine çelik silonun bütün taşıma sistemlerini bünyelerinde ürettiklerini söyledi. Öte yandan yedek parça, teknik hizmet ve teknik destek konusunda müşterilerine en kaliteli hizmeti vermeye özen gösterdiklerinin altını çizen Erman Hakyemez, bu çerçevede sektördeki güçlü referansları olan büyük sanayi kuruluşlarıyla birlikte Türkiye ve dünya çiftçilerine hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.