ARİF KEBAP LAHMACUN, yeni yerinde hizmet alanını genişletti…

IMG_0903

Adana’da 1991 yılından bu yana kebap ve lahmacun sektöründe faaliyet yürüten ARİF KEBAP Lahmacun, yeni yerinde hizmet alanını genişleterek, tam kapasiteyle müşterilerine hizmet veriyor.

IMG_3397

1991 yılından bu yana, Adana’da kebap ve lahmacun hizmetleriyle küçücük bir işletmede ticari faaliyetlerine başlayan ARİF KEBAP Lahmacun, geldiği aşmada yeni yerinde hizmet alanını genişleterek, günlük 500 kişilik kapasiteli yeni işletmesinde tam kapasiteyle müşterilerine hizmet veriyor. 3 milyon TL maliyetin üzerinde oluşturduğu yeni işletmesinde müşterilerine rahat, ferah ve nezih bir ortamda damak tadı keyfini yaşatıyor. Turhan Cemal Beriker Bulvarı Metro Market yanında, bünyesinde yaklaşık 25 çeşit ızgara ve 15 civarında fırın çeşitleriyle müşterilerinin damak tadına hitap eden işletme; Adana’nın kültürel dokusu, tarihi fotoğrafları ve rölyef çalışmalarının yanı sıra, çevre peyzajı, otoparkı, çocuk oyun alanı ve genel görüntüsüyle inanılmaz bir ortam sağlamayı başarıyor. Üç bin metrekarelik bir alandan oluşan işletme, Arif Bozan, Alparslan Bozan, Mustafa Bozan ve Mesut Bozan kardeşler yönetiminde en kaliteli hizmeti vermeye özen gösteriyor.

BÖLGE İŞ DÜNYASI İLGİ GÖSTERİYOR

FOTO 1

Uzun yıllar Adana Metal Sanayi sitesindeki hizmetlerinden dolayı, bölge iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları tarafından ARİF KEBAP LAHMACUN olarak bilinen bir işletme olduklarını söyleyen İşletme Sahibi ve Genel Koordinatörü Arif Bozan, KOBİGÜNDEM Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. Arif Bozan, uzun yıllar Adana Metal Sanayi Sitesi’ndeki işletmelerinde bölge iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları da dahil olmak üzere geniş bir kesime hizmet verdiklerini belirterek, “Sürekli artan müşteri portföyümüz bizi yeni bir yatırıma teşvik etti. Geldiğimiz aşamada 3 bin metrekarelik bir alandan oluşan yeni işletmemizi müşterilerimizin hizmetine sunduk. Dolayısıyla yeni işletmemizde bölge iş dünyası başta olmak üzere, geniş bir kesimin ilgisini çekmeyi başardık. Bu da bizim doğru bir yolda olduğumuzun ve müşteri memnuniyetinin ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir” dedi.

YEMEKLİ TOPLANTI TALEPLERİ ALMAYA BAŞLADI

FOTO 2
IMG-20191120-WA0012

Özellikle bölgemizde faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası faaliyet yürüten sanayi kuruluşları ve işletmelerden toplu yemek organizasyon taleplerini yoğun bir şekilde almaya başladıklarını da ifade eden Arif Bozan, açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Bölgemiz iş dünyası başta olmak üzere, sağlık kuruluşları, eğitim kurumları ve sivil toplum kuruluşları da dahil olmak üzere, gelen talepler doğrultusunda yemekli toplantı organizasyonlarında, pek çok kurum ve işletmeleri tesisimizde ağırlamaktayız. Bu yönde önemli derecede talepler gelmeye başladı. Yine kendilerini işletmemizde ağırlamakta onur duyduğumuz değerli yöneticilerimiz, başta Tarım Bakanı Yardımcısı olmak üzere, Adana Valimiz, Adana Sanayi Odası Başkanımız, milletvekillerimiz, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı ve ekibi, sivil toplum kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ve sosyal medya ünlülerinin, işletmemizi ziyaretleri bizleri sevindirdi. Kendilerine hizmet etmekten onur duyduğumuz, başta yöneticilerimize ve tüm bölge halkımıza şükranlarımızı sunuyorum.”

500 KİŞİYİ AĞIRLAYABİLİYOR

Yeni işletmelerini, tüm detayları düşünerek oluşturduklarını ifade eden Arif Bozan, açıklamalarında, “İşletmemiz 3 bin metrekarelik bir alan üzerinden oluşuyor. 500 kişi kapasiteli işletmemizi, tüm detaylarını düşünerek ve mimari destekler alarak oluşturduk. Çevre düzenlenmesi, oto parkı, çocuk oyun alanı ve mimari yapısıyla birlikte müşterilerimize rahat bir ortam sağlıyoruz. Taşköprü, Büyük Saat ve tarihi görselleriyle birlikte Adana’nın kültürel dokusunu işletmemize yansıttık. Bu vesileyle yeni işletmemizde müşterilerimizi ağırlamaktan ve onlara rahat ve nezih bir ortamda, işletmemizin zengin ızgara ve fırın çeşitlerimizi sunmaktan onur duyarız. Bu çerçevede ARİF KEBAP LAHMACUN olarak müşterilerimize en kaliteli hizmeti vermek için, uzun yıllara dayanan tüm tecrübemizle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

MENÜ ÇEŞİTLERİ ÇOK ZENGİN

ALMN6269

İşletmelerinde zengin menü çeşitleriyle hizmet verdiklerini söyleyen Arif Bozan, açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “İşletmemizde Adana kebap, çöp şiş, kuşbaşı, kaburga, küşleme, külbastı, kaz başı, pirzola, beyti kebap, sarma beyti, alinazik, patlıcanlı kebap, domatesli kebap, ciğer, tavuk, kanat ve yağlı kara olmak üzere ızgara çeşitlerimiz bulunmaktadır. Fırın çeşitlerimiz olarak da Adana lahmacunu, Antep lahmacunu, fındık lahmacun, fındık Antep lahmacun, kaşarlı pide, kıymalı pide, kuşbaşılı pide, karışık pide, tavuk sote ve et sote olmak üzere çok zengin menü çeşitleriyle hizmet veriyoruz. Yine kendi imalatımız olan şöbiyet tatlısı, künefe, çiğ köfte ve sabah kahvaltısı olarak da çorba, ciğer ve diğer kahvaltı çeşitlerimizle hizmet vermekteyiz.”