ARİF KEBAP’tan 3 milyon TL’lik yeni yatırım…

ARİF KEBAP KAPAK MANŞET FOTO

Adana’da 1991 yılından bu yana kebap ve lahmacun sektöründe faaliyet yürüten ARİF KEBAP, 3 milyon TL maliyetli yeni tesisinde hizmetlerini sürdürüyor.

Adana Metal Sanayi Sitesi’ndeki işletmesinde uzun yıllara dayanan, kebap ve lahmacun hizmetleriyle alanında isim yapan ARİF KEBAP LAHMACUN, 3 milyon TL maliyetli yeni işletmesini devreye alarak hizmet alanını genişletti. Arif Bozan, Mustafa Bozan, Alparslan Bozan ve Mesut Bozan kardeşlerin güç birliğiyle yeni işletmesine geçiş yapan ARİF KEBAP, 3 bin metrekarelik alan üzerinde oluşturduğu işletmesinde müşterilerine hizmet vermeye başladı. Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzeri ve Metro market yanında bulunan işletme, tüm detaylarıyla adeta göz kamaştırıyor. Ayarıca Adana’nın kültürel dokusunu, tarihi fotoğraflar ve rölyef çalışmalarıyla yansıtan işletme, inanılmaz keyifli bir ortamda müşterilerinin damak zevkine hitap ediyor.

300 KİŞİ KAPASİTELİ

IMG_9738

Yeni işletmelerinde tüm detayları düşünerek oluşturduklarını ifade eden ARİF KEBAP LAHMACUN işletme sahibi Arif Bozan, Kobigündem Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. Arif Bozan, “İşletmemizi 3 bin metrekarelik bir alan üzerine, 300 kişi kapasiteli, tüm detaylar düşünülerek ve mimari destekler alarak oluşturduk. Çevre düzenlenmesi, otoparkı ve mimari yapısıyla birlikte, işletmemizde müşterilerimize rahat bir ortam sağlıyoruz. Tarihi Taşköprü, Büyük Saat ve tarihi görselleriyle birlikte Adana’nın kültürel dokusunu işletmemize yansıtmış olduk. Bu vesileyle yeni işletmemizin açılışıyla birlikte yoğun bir ilgiyle birlikte müşteri portföyümüzün arttığını görmekteyiz. Başta bölgemizde bulunan sanayi sitelerindeki iş dünyasına ve tüm Adana halkına hitap edebilir bir konuma ulaşmış bulunuyoruz” dedi.

MENÜ OLDUKÇA ZENGİN

IMG_9717

İşletmelerinde geniş menü çeşitleriyle hizmet verdiklerini söyleyen Arif Bozan, açıklamalarına şu şekilde devam etti: “İşletmemizde tüm kebap çeşitleri olmak üzere, Antep lahmacunu ve pide çeşitlerimiz ve yine kendi imalatımız olan şöbiyet tatlısıyla birlikte müşterilerimize sunum yapmaktayız. Özellikle ‘tavuk şiş’te iddialıyız. Yine sabah kahvaltısı olarak çorba, ciğer ve diğer kahvaltı çeşitlerimizle geniş bir menü yelpazemizle müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Bölgemiz iş dünyası çevresine yakın olan işletmemizde, toplu yemek organizasyonları da almaya başladık. Bölgemiz iş dünyası tarafından gelen bu talepleri rahatlıkla karşılayabilecek kapasitedeyiz.”

50 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYOR

IMG_9612

Bünyelerinde yaklaşık 50 kişilik bir ekiple faaliyet gösterdiklerini de vurgulayan Arif Bozan, “İşletmemizde yaklaşık 50 kişiye istihdam sağlıyoruz. Entegre bir konumda hizmet veriyoruz. Müşterilerimize en kaliteli hizmeti vermek için tüm birimlerimizi bir çatı altında toplamış olduk. Her detayını hassas olarak düşündüğümüz ve planlamış olduğumuz işletmemizde müşterilerimizi ağırlamaktan kıvanç duyarız” diyerek sözlerini tamamladı.