ÜNALLAR Makine LTD. sektörde 44 yılı geride bıraktı…

IMG_4085

Adana’da hidrolik pnömatik sektöründe faaliyet yürüten Ünallar Makine LTD.,sektörde 44 yılını geride bırakarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Adana’da 1973 yılında ticari faaliyetlerine başlayan Ünal Okur,hidrolik pnömatik sektöründe uzun yıllara dayanan iş tecrübesiyle bugünlere geliyor. 2005 yılında babadan oğula geçen işletme, 2017 Ocak ayı içerisinde Ünallar Makine Hidrolik Pnömatik İmalat İth.İhr.San.ve Tic. Ltd. Şti. olarak sektörde faaliyetlerine devam ediyor.Adana Yeni Metal Sanayi Sitesi’nde 5 yüz metrekarelik kapalı alandan oluşan yeni işletmesini devreye alan firma,Murat Okur yönetiminde 2015 yılı içerisinde toplam 750 bin  TL maliyetli yeni işletme ve yeni makine yatırımlarıyla birlikte mevcut kapasitesini artırarak sektörde büyüme gösteriyor.

IMG_4135

AĞIR SANAYİYE HİTAP EDİYOR

092

Çimento,makine,iş makineleri,tekstil,hurda ve geri dönüşüm makine imalatı olmak üzere pek çok sektöre hitap ettiklerini söyleyen ÜNALLAR Makine LTD. İşletme Sahibi Murat Okur,Kobigündem Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. Murat Okur, “Hidrolik güç ünitesi,hidrolik silindirler,kauçuk pres makineleri,yatay ve dikey hurda presi makineleri imalatını yapmaktayız.Ayrıca bakım onarım işlerini de yine kendi bünyemizde yürütmekteyiz.Özelikle bölgede pres makineleri imalatında tek firma konumunda olduğumuzu belirtmek isterim.Bu imalatlarımızla büyük çoğunlukta ağır sanayiye hitap ediyoruz.Gelişen iş potansiyelimizle birlikte 2017 yılı başında şirketleşerek kurumsallaşmanın ilk adımlarını atmış olduk.Yine 750 bin TL maliyetli yeni işletmemizle birlikte makine parkurumuzu da güçlü bir konuma ulaştırmayı başardık” şeklinde konuştu.

GÜNEYDOĞU AĞIRLIKTA

Adana başta olmak üzere, büyük ölçüde Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne hitap ettiklerini söyleyen Murat Okur, “Gaziantep, Maraş, Mardin, Ağrı, Diyarbakır gibi illerde ağırlıkta çalışıyoruz. YineAnkara, Bursa, Yozgat ve Niğde’de de çalışmalarımız devam etmekte. Önümüzdeki dönemlerde yapacağımız görüşmelerle birlikte firmamızı ulusal bir konuma ulaştırmayı amaçlamaktayız” dedi.