Yunus Teknik Hırdavat servis ağını genişletti

IMG_4430

Bölgede kaynak makineleri ve el aletleri teknik servis hizmetinde Kuzenler Makine markasıyla sektörde ilerleme gösteren Yunus Teknik Hırdavat, bölge yetkili servis ağını genişletti.

1999 yıllından bu yana sektördeki tecrübeleri ile 2013 yılında kurulan Yunus Teknik Hırdavat, bünyesine kattığı Kuzenler Makine tescili markasıyla hırdavat sektöründe faaliyetlerini yoğunlaştırıyor. Firma, Adana Karşıyaka ve Kızılay caddesinde bulunan iki şubesiyle hizmet veriyor. Kaynak makineleri ve el aletleri teknik servis ve yedek parça satışıyla sektörde bölgede istikrarlı bir şekilde çalışmalarını yürütüyor.

AĞIRLIK TEKNİK SERVİSTE

IMG_4906Bölgede kaynak makineleri ve el aletleri sektöründe uluslar ve uluslararası pazarlarda isim yapmış markaların, bölge yetkili servisi olarak teknik bir hizmet verdiklerini söyleyen Yunus Teknik Hırdavat İşletme Sorumlusu Murat Onatoğlu, “1999 Yıllından bu yana sektörde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sektörde ulusal ve uluslararası markalaşmış firmaların bölge yetkili servis hizmetini veriyoruz. Gaz altı kaynak makineleri, inverter kaynak makineleri, elektronik kaynak makineleri, trafo kaynak makineleri, kompresör bakımı, el aletleri, karot makinesi ve güç kaynakları gibi makinelerin bakım onarım ve tamiratıyla teknik bir hizmet veriyoruz. Ayrıca büyük haddehanelerin bobin sarma ve bobinaj işlemlerini de kendi bünyemizde yürütmekteyiz. Bu konuda gelen taleplere,  konusunda uzaman olan ekibimizle rahatlıkla yanıt verebilir bir durumdayız” dedi.

BÖLGEYE HİTAP EDİYOR

Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay il ve ilçeleri olmak üzere bölgenin tamamına hitap ettiklerini söyleyen Murat Onatoğlu şunları söyledi: “ 20’ye yakın bölge yetkili servis ağımızla bölgenin tamamına hitap ediyoruz. Kuzenler makine markamızla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Konusunda deneyimli teknik bir ekip ve iki ayrı şubemizle nitelikli hizmet sunuyoruz. Toplam 500 metrekarelik kapalı bir alanda, 15’ yakın personelimizle faaliyet yürütüyoruz. Özelikle Kızılay Caddesi’ndeki şubemizle müşterilerimizin bize daha kolay ulaşmasını sağlıyoruz. Bölge imalat sanayisine günün 24 saati teknik servis hizmetini kesintisiz verebilir bir konuma ulaştığımızı düşünüyoruz. Teknik hizmetimizin yanı sıra kaynak makineleri ve el aletleri yedek parça satışını da yapmaktayız.”