MERTER Lojistik LTD. faaliyet alanını genişletti…

IMG_8808

Mersin merkezde şehirler arası konteynır ve komple yük taşımacılığı yapan MERTER Lojistik, depolama, elleçleme ve entegre lojistik hizmetleriyle faaliyet alanını genişletti.

2017 yılında Ali Eren Çelik yönetiminde ticari faaliyetlerine başlayan ve Mersin Karaduvar Mahallesi’ndeki 3 bin metrekarelik kapalı alandan oluşan tesisinde faaliyet yürüten MERTER Lojistik Kargo Ltd. Şti., kısa süre içerisinde yaptığı yeni yatırımlarla şehirler arası konteynır ve komple yük taşımacılığının yanı sıra, depolama çözümleri ve entegre lojistik hizmetleriyle de hizmet alanını genişletti. Ulaştırma Bakanlığı tarafından verilen N2, R1 ve K1 belgeleri ile hizmet veren firma, sektörde deneyimli 20’ye yakın kadrosu ve 10 adet lojistik araç filosuyla çalışmalarını sürdürüyor. Müşteri talepleri doğrultusunda modern depolama ve konteynır aktarma gibi hizmetleriyle müşterilerine çözüm sunan firma, sektörde adından söz ettirmeyi başarıyor.

ENTEGRE LOJİSTİK HİZMETLERİ

IMG_8650

Mersin’den Türkiye geneline hitap ettiklerini dile getiren MERTER Lojistik Kargo Ltd. Şti. işletme sahibi Ali Eren Çelik, Kobigündem Dergisi’ne yaptığı açıklamada, lojistik ve kargo sektöründe Türkiye’nin her noktasına ulaşım sağladıklarını belirterek, “Şehirler arası konteynır ve komple yük taşımacılığı alanlarında hizmet veriyoruz. Sektörde uzun yıllara dayanan öz geçmişimizle faaliyet yürütmekteyiz. Yine bünyemizde oluşturduğumuz entegre lojistik hizmetlerimizle depolama ve elleçleme işlemleriyle müşterilerimizin çözüm ortağı oluyoruz. Gümrüksüz antrepo olarak günübirlik veya yıllık sözleşmeler yaparak, firmaların ürünlerini depoluyoruz. Ürün satışı veya ihracat tamamlandığında firmamıza ait araç filomuzla ihracatsa limana, ithalat ise ilgili firmanın adresine lojistik araçlarımızla sevkiyatlarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

ÜRETİCİ FİRMALARIN TAMAMINA HİTAP EDİYOR

IMG_8692

Mersin Serbest Bölge ve limana yakın olmanın avantajlarıyla, üretici firmaların tamamına hitap ettiklerini ifade eden Ali Eren Çelik, konuşmalarını şu şekilde tamamladı: “Serbest Bölge’de tekstil yoğunlukta çalışıyoruz. Tekstilin hammaddesi olan kimyasal boyalar ve diğer ek ürünlerini taşımaktayız. Yine ağır sanayi grupları başta olmak üzere Liman, Serbest Bölge ve organize sanayi bölgelerindeki üretici büyük işletmelerin her türlü ürünlerinin ithalat ve ihracatlarının şehirlerarası taşımacılığını sağlıyoruz. Konteynır, kamyon ve TIR araç gereçlerimizle en kaliteli hizmeti vermeye çalıyoruz. Yine bölgemizde bulunan büyük sanayi kuruluşlarına vermiş olduğumuz lojistik ve kargo hizmetlerimizle sektördeki kalitemizi arttırmanın yanı sıra, önümüzdeki yıllarda hedeflerimiz arasında olan konteynır sahasıyla birlikte gümrüksüz antrepo tesisimizi oluşturarak bölgemizde sektörün öncü kuruluşlarından biri olmayı amaçlıyoruz.”