Kilikya Tavsiye Edilen Marka seçildi…

tüketici ödülü

Kilikya, Avrupa Birliği’nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından verilen “Altın Marka Ödülü” kapsamında “Tüm Tüketicilere Tavsiye Edilen Marka” seçildi.

Kilikya, Avrupa Birliği’nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından  “Altın Marka Projesi” kapsamında “en az şikâyet alan ya da hiç almayan markaların belirlenmesiyle yapılan değerlendirme sonucunda bir kez daha Tüketicilere Tavsiye Edilen Marka seçildi. Güvenilir ve tercih edilen  bir marka olmanın tüketicinin beğenisini kazanmaktan geçtiğine inanan Kilikya markasının  ikinci kez aldığı bu ödül ile ürünlerinin güvenilirliği ve kalitesi tekrar tescil edilmiş  oldu.

LOGO VE SERTİFİKA

kilikya şalgam pet şişe (2)

Kilikya, 2015 yılında da TTKD tarafından ‘Altın Marka Tüketici Ödülü’ ile “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” logosu ve sertifikasını almaya hak kazanmıştı. Bu kapsamda Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından gerçekleştirilen ‘Tüketiciye Saygılı Marka Ödülleri’ töreninde aralarında gıda, hizmet, telekomünikasyon, giyim, kozmetik, mobilya gibi farklı sektörlerden kaliteli marka üreten kurumlarla birlikte Kilikya markasına da  “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” logosu ve sertifikası takdim edildi.

YÜZDE YÜZ MEMNUNİYET

Kilikya, kurulduğu günden itibaren Türkiye’de ve dünyada müşterilerinin beklentilerini karşılayan ürün portföyü geliştirmeye devam ediyor. Kilikya, üstün kalitesi ve tadıyla lider içecek firması olma yolunda ilerlerken, müşterilerinin damak tatlarına uygun, her zaman güven duyacakları, üstün kaliteli ve lezzetli ürünler üreterek %100 müşteri memnuniyetini devam ettirmek için çalışıyor.

100’E YAKIN ÜRÜN ÇEŞİDİ

Kilikya Pet  Tavsiye Ediyoruz Ödülü (2)

Mor havuçların yarattığı muhteşem bir içecek deneyimi sunan Kilikya şalgam, yenilenen ambalajları ile şalgamda  acılı ve acısız, sarımsaklı ve sarımsaksız çeşitleri her damak tadını yakalıyor. Cam ve pet şişelerin yanı sıra şık tasarımlı hediyelik paket grupları ile dostlarınıza verebileceğiniz sağlıklı bir armağan alternatifi sunuyor.

30’u aşkın ülkeye  ihracat yapan Kilikya, ürün yelpazesinde bulunan şalgam, organik şalgam, special şalgam  çeşitlerine ek olarak limonata, ice tea, limon sosu, üzüm sirkesi, alma sirkesi, balsamik sirke, nar sirkesi, beyaz sirke , turşukur, %100 doğal nar ekşisi, nar ekşili sos, acı biber sosu, sirke sosu, soya sosu gibi 100’e yakın ürün çeşidinin de ambalajlarının tamamını yeniledi ve yepyeni imajı ile raflarda yerini almaya hazır hale geldi.

ŞALGAM ÜRETİMİNDE

LİDER OLMA YOLUNDA

Kilikya Şalgam, 2007 yılından itibaren Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikasında 16.000 m2 açık alan, 7.500 m2 kapalı alan üzerinde aylık 3 milyon litre üretim kapasitesi ile faaliyetine devam ediyor. Şalgam üretiminde lider içecek firması olma yolunda ilerleyen, sos ve içecek sektörünün önde gelen üreticilerinden olan Kilikya Şalgam üretim kapasitesi, tesisleri ve ihracat potansiyeli ile Türkiye’de önemli şirketler arasında yer alıyor.

YÜKSEK ÜRETİM KAPASİTESİ

Yıllık 36 milyon litre üretim kapasitesine sahip olan Kilikya Şalgam, Türkiye’de 9 bölge müdürlüğü ile yaygın dağıtım ağı sağlayarak Türkiye pazarının %95’ine hizmet veriyor. Avrupa, Amerika, Rusya, Uzakdoğu gibi 30’u aşkın dünya ülkelerine ihracat gerçekleştiren Kilikya Şalgam, yüksek kalite standartları, müşteri memnuniyeti, pazardaki lider konumu, inovatif bakış açısı, teknolojik altyapısı, Ar-Ge yatırımları ile Türkiye’ye ve dünyaya üstün kaliteli ve güvenli ürünler sunarken, şalgamda vazgeçilmez bir içecek alışkanlığı yaratmaya devam ediyor.