GÜÇ REDÜKTÖR, sektörde yükselişini sürdürüyor…

IMG_7048

Adana Metal Sanayi Sitesi’nde redüktör sanayi sektöründe faaliyet yürüten GÜÇ REDÜKTÖR, Gaziantep şubesiyle, sektöründe yükselmeye devam ediyor.

2005 yılında ticari faaliyetlerine başlayan GÜÇ REDÜKTÖR Boru Makine Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti., 2013 yılında bölgede faaliyetlerini genişleterek Gaziantep şubesini devreye aldı. Firma; redüktör, elektrik motorları, vibrasyon motorları, fan çeşitleri, hız kontrol cihazları, blower çeşitleri, çelik çekme boru ve sanayi malzemeleri gibi ürün satış ve teknik hizmetleriyle faaliyet yürütüyor. İşletme Sahibi Ersoy Pazarbaşı yönetiminde çalışmalarını sürdüren GÜÇ REDÜKTÖR, Gaziantep şubesiyle birlikte redüktör sanayi sektöründe yükselmeye devam ediyor.

İMALAT SEKTÖRÜNE HİTAP EDİYOR

05_06_2017_22_20_14work-6

Bölgede makine imalat sektörü başta olmak üzere, fabrikalar ve ağır sanayi gruplarına hitap ettiklerini söyleyen GÜÇ REDÜKTÖR İşletme Sahibi Ersoy Pazarbaşı, “Başta makine imalat sanayi olmak üzere, fabrikalar ve ağır sanayi gruplarının tamamına hitap ediyoruz. Geldiğimiz süreç içerisinde firmamız kendi alanında müşterilerine en kaliteli hizmeti vermektedir. Konusunda deneyimli bir kadroyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu da bölgede güçlenmemizdeki başlıca nedenlerden biri. Yine bu süreç içerisinde açılışını yaptığımız Gaziantep şubemizle faaliyet alanımızı genişletmiş olduk. Seçkin bir müşteri portföyüne ulaşan firmamız, her geçen gün bölgede adından söz ettirerek çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

TANINMIŞ MARKALARA HİZMET VERİYOR

PKD

Redüktör sektöründe özverili çalışmalarıyla bölgede dikkat çektiklerini belirten Ersoy Pazarbaşı, açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Bölgede sektöründe tanınmış markaların ürünleriyle hizmet veriyoruz. PGR Redüktör, Femaş vibrasyon motorları, Temporiti İtalyan fren çeşitleri, Bahçivan fan ve aspiratör çeşitleri gibi tanınmış markalarla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ayrıca ürün guruplarımız içerisinde helezon yaprağı, zincir dişli, kayış, kasnak, kaplin çeşitleri ve rulman çeşitlerimizle de müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Sektörde geniş ürün yelpazesine sahip olan firmamız, çağdaş alt yapısı ve bünyesindeki nitelikli personeliyle birlikte bölgede yükselen bir değer haline gelmeyi başarmıştır.”