Mega Çukurova Kargo LTD, Acente sayısını 35’e çıkardı…

MEGA ÇUKUROVA KAPAK FOTO

45 Yıldan bu yana lojistik ve kargo hizmetleri sektöründe faaliyet yürüten Mega Çukurova Kargo,2017 yılı sonu itibariyle acente sayısını 35’e çıkardı.

Adana’da uzun yıllardan bu yana Kargo ve lojistik hizmetleriyle 45’nci yılını geride bırakan Mega Çukurova Kargo LTD, Türkiye’nin her noktasına kargo ve lojistik hizmetleri veriyor.2017 yılı sonu itibarıyla Türkiye geneli il ve ilçelerde olmak üzere, acente sayısını 35’çıkarmayı başarıyor. Yine araç filosu başta olmak üzere, teknolojik alt yapısını da yenileyen firma, kargoculuğun bölgede ki lideri olma özeliğini yakalıyor. Türkiye geneli yeni yapılanmasıyla yaklaşık 700 yakın çalışan ve 400’üzerinde ki hafif ticari araçlar, kamyon, kamyonet, TIR ve ADR­’li araç filosuyla birlikte tüm sektörlere hizmet veriyor.

ACENTE SAYISI 35 OLDU

IMG_6643

Adana Karataş Yolu üzerinde kargo ve lojistik ana merkezi olan Mega Çukurova Kargo LTD,10 bin metrekarelik kapalı alandan oluşan tesisinde faaliyet gösteriyor. Türkiye geneli il ve ilçelerde olmak üzere, acente sayısını 35’e çıkardıklarını söyleyen Mega Çukurova Kargo LTD. Genel Müdürü Dursun Çelik, KOBİGÜNDEM Dergisine şu şekilde açılamalarda bulundu: “2017 yılı içerisinde planladığımız yatırımlarımızın büyük bir bölümünü yıl içerisinde gerçekleştirmiş olduk. Araç filomuzu büyütmenin yanı sıra, Türkiye geneli acente sayımızı da 35’in üzerine taşımış olduk. Buda beraberinde istihdama olan katkımızı da artırmayı sağlamış oldu.”

TEKNOLOJİK ALT YAPISINI YENİLEDİ

IMG_6696

Yine 2017 yılı içerisinde bilişim alt yapısını ileri teknolojik ekipmanla yenilediklerini ifade eden, Dursun Çelik, açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Yaptığımız teknolojik yatırımlarla bilişim alt yapımızı kurumsal bir konuma ulaştırdık. E fatura ve e ticarete geçiş yaparak tüm işlemlerimizi elektronik ortamda gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimizin bize teslim etmiş olduğu ürünlerin bilgisini SMS ile alabildikleri gibi, web sayfamızda da ürünün tüm aşamalarını görebilmelerini sağlamış olduk. Yine bünyemizde ki pazarlama ve tahsilat grubumuz android ortamda programlarımızın gerekli bölümlerine erişebileceklerdir. Ayrıca Türkiye geneli tüm şubelerimizi tek bir data altında birleştirerek müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilir bir konuma ulaştık.”

KİMYASAL ÜRÜN TAŞIMASINA BAŞLADI

Araç filosuna önemli yatırımlarla birlikte kimyasal ürün taşımasına da başladıklarını söyleyen Dursun Çelik, açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Türkiye geneli Kargo,lojistik depolama ve taşıma hizmetlerimizle müşterilerimize en kaliteli şekilde hizmet vermeye özen gösteriyoruz.Çözüm Ortağınız,prensibiyle tüm sektörlere hitap ediyoruz.Araç filomuza yeni ilave yaptığımız ADR’li araçlarımızla kimyasal ürün taşımasına da başladık. Dört yüzün üzerinde ki araç filomuzla hizmet alanımızı genişletmiş olduk. Ayrıca bünyemizde mobil dağıtım hizmetlerine de başladık. Mersin’den Erdemli ve Silifke’ye kadar mobil taşıma hizmetlerini de gerçekleştiriyoruz.”dedi

IMG_6431

ARAÇ TEDARİK HİZMETİNİ DE VERİYOR

Ayrıca araç tedarik hizmetlerini de kendi bünyelerinde temin ettiklerini belirten Mega Çukurova Kargo, Yönetim Kurulu Üyesi Fikri Çelik ise, şu şekilde açıklamalarda bulundu: “Adana Nakliyatçılar Sitesinde ki lojistik merkez ofisimizde de özelikle araç tedarik hizmetlerini de yürütüyoruz. Büyük, küçük araçlar olmak üzere kamyon, kırkayak ve tır vs gibi araçlarla ilgili tedarik hizmetlerini en doğru şekilde yürütüyoruz. Özelikle bölgemizde ki üretici firmalara, KOBİ’lere bu hizmetimizi de kesintisiz bir şekilde sürdürmeye çalışıyoruz.”dedi