Ekmek fırınları imalatında 32yılık tecrübe…

IMG_4176

1985 yılında ekmek fırınları ve ekipmanları imalatıyla sektöre giriş yapan Zeki Sarı,32 yıllık tecrübesiyle sektörde faaliyetlerini sürdürüyor.

Adana Ceyhan yolu Demirciler Sitesi’nde 2007 yılından itibaren Sarı Kardeşler Makine Ekmek Fırınları Ekipmanları İmalat San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak sektörde çalışmalarını yürüten Sarı Kardeşler LTD.,bin metrekarelik kapalı alandan oluşan işletmesinde uzun yıllara dayanan iş tecrübesiyle ekmek fırınları ve ekipmanları üretiyor. Zeki Sarı,Mustafa Sarı ve Teyfik Sarı kardeşler yönetiminde faaliyetlerini sürdüren firma,Türkiye geneli ekmek fabrikaları ve unlu mamulcülere hitap ediyor.Fırın makineleri ve ekipmanları imalat sektöründe ilerleme gösteren Sarı Kardeşler LTD. kalite,özgüven ve müşteri memnuniyeti ilkeleriyle ön plana çıkıyor.

20161027_103928

FIRIN VE EKİPMANLARINI ÜRETİYOR

Adana Ceyhan yolu üzeri Demirciler Sitesi’nde bin metrekarelik kapalı alandan oluşan işletmesinde İSO,TSE ve CE kalite yönetim sistemleri standartlarında üretim yaptıklarını belirten Sarı

20151128_122023

Kardeşler Makine LTD. Genel Müdürü Zeki Sarı, “Sektörde 32 yıllık tecrübemizle, ekmek fırınları ve ekipmanları imalatını gerçekleştiriyoruz. Kalite Yönetim Sistemleri belgelerine sahip olan işletmemizde en üst düzeyde imalat yapmaktayız. Başlıca imalatlarımız; ekmek fırınları, hamur dinlendirme makinesi, hamur yuvarlama makinesi, uzun şekil verme fitil makinesi, hamur teknesi ve fırın arabaları. Ayrıca üretimini yapmış olduğumuz tüm makinelerin teknik servis hizmetini de yine şirketimiz bünyesinde en doğru şekilde müşterilerimize vermekteyiz” dedi.

PAZAR PAYINI ARTIRACAK

20160907_180326

Elektrik, doğalgaz ve katı yakıtla çalışabilen fırın ve ekipmanları imalatıyla Türkiye geneline hizmet verdiklerini ifade eden Zeki Sarı, açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Pazarda Akdeniz, İç Anadolu, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerine ağırlıkta çalışıyoruz. Marmara ve Ege bölgelerinde ise devam eden görüşmelerimizle birlikte, sektörde Türkiye geneline yayılmayı hedefliyoruz. Yurtdışı olarak ise,2015 yılı içerisinde ilk ihracatımızı Irak’a yapmış olduk. Yine Rusya başta olmak üzere ve Türki Cumhuriyetleri’nde devam eden araştırmalarımızla birlikte ihracat payımızı da artırmayı amaçlıyoruz.”