Feydaş Makine, Almanya’da sektörün devleriyle buluştu…

FEYDAŞ KAPAK MANŞET

Feydaş Makine,Almanya’da düzenlenen ve makine sektörünün önemli etkinliklerinden biri olan K.2016 Düsseldorf  Fuarı’nda, dev markalarla bir araya geldi

Adana Mehmet Başpınar Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nde 1986 yılından bu yana plastik geri dönüşüm makineleri imalatı sektöründe faaliyetlerini sürdüren Feydaş Makine Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.’nin tesislerinin kapalı alanı 4 bin metrekare, açık alanı ise 2 bin metrekare büyüklüğünde.  Plastik geri dönüşüm sektörüne makine imalatlarıyla katkı sunan firma,bünyesinde geliştirdiği son sistem geri dönüşüm makine ve ekipmanlarıyla birlikte uluslararası pazarlarda  da güçlenerek yoluna devam etmenin gururunu yaşıyor.Feydaş Makine, 3 yılda bir gerçekleşen ve sektörde dünya devlerinin bir arada olduğu Almanya Düsseldorf  K.2016 Fuarı’nda ürünlerini sergiledi. Plastik geri dönüşüm makine imalatı sektöründe sürekli yenilikler yapan Feydaş Makine,aynı zamanda kalitesini ortaya koymanın avantajıyla, uluslararası pazarlarda güçlenmeyi amaçlıyor.

SEKTÖRÜN DEVLERİYLE BİR ARADA OLDU

14725455_321952108162391_7310173767564998907_n

FeydaşMakine,Genel Müdürü Gökhan Yoldaş,Kobigündem Dergisi’ne şu şekilde açıklamalarda bulundu: “ 3yılda bir gerçekleşen bu fuarın en büyük özeliklerinden biri sektörde ki en son yeniklerin ilk kez görücüye çıktığı bir büyük platform olmasıdır.Dünya da hiçbir fuar ve organizasyonda görülmeyecek kadar büyük bir alanda gerçekleşen bu fuarda binlerce çeşit ürünün yanı sıra sektördeki dünya devleri de buluştu. Plastik işleme makinaları, plastik ürünler, teçhizat, hammadde, yardımcı malzemeler ve aletlerin de sergilendiği fuarda,LİNDER,HERBOLD,EREMA,VECOPLAN,RAPİD,STARLİNGER,ZERMA,NGR ve UNTHA gibi sektör devler bir aradaydı. Böyle büyük ve önemli bir platformda, Feydaş Makine olarak bizde ürünlerimizi sergiledik. Oldukça verimli geçen bu fuarda,ürünlerimizi sergilemenin yanı sıra dünya devleriyle bir arada olmanın iddiasını ve kalitesini de ortaya koymuş olduk.Açıkçası kendi sektörümüzle alakalı dünya devleri diye bileceğimiz bu firmalarla iç içe olmak ve bunlarla yarış halinde rekabet etmek Feydaş Makine olarak gurur kaynağımız olmuştur .”

14732232_10157621425160191_405552071176807603_n

ULUSLARARASI PAZARDA GÜÇLENİYOR

Plastik geri dönüş sektöründe makine imalatlıyla geri dönüşüme katkı sağladıklarını ifade eden Gökhan Yoldaş, açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Feydaş Makine olarak ulusal ve uluslar arası pazarlarda güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Sektördeki uzun yıllara dayanan birikimlerimizle sürekli yenilikler yaratarak müşterilerimize hizmet veriyoruz. İmalatını yapmış olduğumuz geri dönüşüm makinelerinde sürekli teknolojiyi ve yenilenmeyi esas alan bir anlayışla makine imalatlarımızı gerçekleştriyoruz. Bu doğrultuda ulusal ve uluslar arası fuarlara katılım göstererek firmamızı hak ettiği konuma taşımayı amaçlıyoruz. K.2016 Düsseldorf fuarının bize katkı olarak sağladığı aşamalardan biride sektörün yeniliklerini ve teknolojilerini müşterilerimize en doğru şekilde yansıtmamızı sağlamasıdır. Bu fuarda sıkma makinesi, filtre ve kafadan kesme makine imalatlarımızı sergilemiş olduk.2000’e yakın üst düzey görüşmelerimiz oldu. Bunların birçoğuyla gerekli protokoller imzalanarak resmiyet kazandırmış olduk. Fuar süresince standımızı dünya çapında faaliyet gösteren pek çok firma ziyaret etti. Önemli sonuçlar aldığımız düşünmekteyiz.”

feydaş ist 2

SHREDDER’DE KAPASİTE ARTIRDI

Shredder (Parçalayıcı) makine imalatında diğer kırma makinelerine oranla üç katı kadar verimliğini artırdıklarını ifade eden Gökhan Yoldaş şunları söyledi: “Geri dönüşümde makine imalatlarımız içerisinde mevcut bulunan Shredder (Parçalayıcı) makinemizi teknolojiyle donatarak diğer kırma makinelerine oranla üç katı kadar verimliliğini artırdık. 2016 PLAST EURASİA Fuarı’nda da sergiledik. Büyük bir ilgi gören bu imalatımızla da çok ciddi görüşmeler gerçekleştirdik. Hali hazırda yapmış olduğumuz bu görüşmeleri olumlu yönde tamamlamış olduk. Feydaş olarak, sektörde yenilikler yaratmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda yeni CNC makine yatırımlarımızla birlikte üretim kapasitemizi iki katına çıkarmış olduk. Firmamızı hak ettiği konuma getirme çabalarımızla birlikte üretimdeki yeniliklerimizle müşterilerimize en kaliteli hizmeti verme çabasında olacağız.”dedi.