ÇUKUROVA Kargo, Araç filosunu çoğalttı…

ÇUKUROVA KARGO KAPAK FOTO DURSUN ÇELİK

Adana Karataş Yolu üzerinde lojistik ve kargo hizmetleri veren firma, yaptığı yeni yatırımla araç filosuna 15 addet tır ilave yaparak, faaliyet alanını genişletti.

Sektörde yaklaşık 43 yıllık bir tecrübeyle faaliyet yürüten ÇUKOROVA Kargo Ltd. Şti.,müşterilerine çözüm ortağı olmaya devam ediyor.Türkiye’nin her noktasına kargo taşımacılığı hizmeti veren firma,bölgede önemli yatırımlar gerçekleştiriyor.Büyük araç filosuna,yaptığı yatırımla 15 tır ilave yaparak sektördeki büyümesini sürdürüyor.Adana Karataş Yolu üzerinde ki 10 bin metrekarelik kapalı alandan oluşan tesisinde faaliyet yürütüyor.Bünyesinde oluşturduğu Türkiye geneli bölge müdürlükleriyle faaliyet alanını oldukça geniş tutan firma,sektörde önemli aşmalar gösteriyor.Yüzün üzerinde ki araç filosu ve 200’ün üzerinde çalışanıyla birlikte sektörde güçlü aktörler arasında yerini almaya devam ediyor.

BÖLGEDE LİDER KONUMUNDA

IMG_6592

Sektörde yaklaşık 43 yıllık bir deneyimle faaliyet yürüttüklerini ifade eden Çukurova Kargo Ltd. Şti. Genel Müdürü Dursun Çelik, şu şekilde açıklamalarda bulundu: “Sektörde 43 yıllık bir tecrübeye sahip olmaktayız.1993 Yılından bu yana kurumsallaşmamızın ilk adımlarını atarak faaliyetlerimizi sürdürmeye çalıştık. Geldiğimiz noktada alanında başarılı bir grafik gösteren firmamız, orantılı olarak yatırımlarını da devam ettirdi. Sektörde geniş bir yelpazede faaliyet yürütüyoruz. İşimizle orantılı olarak yatırımlarımızı kesintisiz sürdürdük. Araç filomuzda önemli bir artış sağlamış olduk. Yine yakın dönem içerisinde yaptığımız yeni yatırımla 15 adet yeni tır araç filomuza ilave yaptık. Bu yatırımlarımızla yeni istihdam alanları da yaratmış olduk. Yaklaşık 220 civarında çalışanlarımızla birlikte bölgede ekonomiye önemli katkı sağlamanın yanı sıra sektörde, bölgede lider konumunu da yakalamış durumdayız”.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÜST SEVİYELERDE

IMG_6655

R1,K1,N2 belgeleri başta olmak üzere, sektörle alakalı tüm kalite yönetim belgelerine sahip olduklarını özelikle ifade eden Dursun Çelik, açıklamalarını şu şekilde devam etti: “Sektörde uzun yılların tecrübesiyle firmamızı kurumsallaştırdık. Yaptığımız yatırımlarla yeni istihdam alanları yaratmış olduk. Bünyemizde oluşturduğumuz birimlerimizle en kaliteli hizmeti vermeye özen gösterdik. Bu doğrultuda yaklaşık 20 kişiden oluşturduğumuz satış temsilcilerimizle birlikte müşteri odaklı çalışmalarımızı sürdürerek müşteri memnuniyetini en üst noktalara taşımış olduk. Bu bilinçle sektörde yeniden yapılanmamızı tamamlayarak, yatırımlarımızı devam eğiteceğiz. Firmamızın kurumsallaşmasıyla birlikte en kaliteli hizmeti sunmaya büyük özen göstererek sektörde ilerleme hedefindeyiz. Adana- Karataş yolu üzerinde 10 bin metrekarelik alandan oluşan işletmemizde geniş bir yelpazede olan dağıtım ağımızla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Türkiye geneli ve bölgemizde faaliyet yürüten sanayicilerimiz başta olmak üzere, esnaf ve KOBİ’lerimizin nakliye, taşıma ve lojistik hizmetlerini veriyoruz”.

TÜRKİYE GENELİ FAALİYET YÜRÜTÜYOR.

IMG_6696

Bünyelerinde oluşturdukları bölge müdürlükleriyle Türkiye geneli faaliyet yürüttüklerini söyleyen Dursun Çelik, açkılamalarını şu şekilde tamamladı: “Merkez Adana olmak üzere, yaklaşık 25 ayrı ilde bölge müdürlüklerimizi devreye aldık. Yine bununla birlikte bazı bölgelere günlük ve karşılıklı seferlerle hizmet alanımızı genişletmiş olduk. Ayrıca Ankara Bölge Müdürlüğümüzden, İzmir/Ankara, İstanbul/Ankara ve Çorum/Ankara olmak üzere, günlük karşılıklı seferler başlatmış olduk. Yine Adana ve merkez ilçeleri başta olmak üzere, Mersin merkez ve ilçeleri ve Antakya merkez ve ilçelerine günlük seferler başlatmış olduk. Bölge Müdürlüklerimiz İstanbul Avrupa yakası, Anadolu yakası olmak üzere, Ankara, Denizli, İzmir, Bursa, Kayseri, Antalya, Konya, Samsun, Mersin, Tarsus, Osmaniye, İskenderun, Antakya, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Elazığ, Batman ve Diyarbakır bölge müdürlüklerimiz olmak üzere yaklaşık 25 ayrı ilde ki bölge müdürlüklerimizle birlikte Türkiye geneli sektörde faaliyet yürütüyoruz”.

YENİ İŞ KOLLARINADA GİRİŞ YAPTI

IMG_6725

Kargo ve taşımacılığın yanı sıra yeni iş kollarına da giriş yaptıklarını inşaat ve plastik sektörlerinde faaliyet başlattıklarını söyleyen Dursun Çelik, şunları söyledi: “Meyve, sebze ve narenciye ihracatı yapan firmalara plastik kasa üretiyoruz.2500 metrekarelik kapalı alandan oluşan tesisimizde, son teknoloji ve tam otomatik makinelerde günlük 30 bin adet plastik kasa üretimini gerçekleştiriyoruz. Ayrıca yakın dönem içerisinde başlatmış olduğumuz inşaatla alakalı çalışmalarımızı da devam ettirmekteyiz. Yap sat şeklinde devam eden projelerimizi anahtar teslimiyle gerçekleştiriyoruz. Yine önümüzde ki dönemde İşlerimizle orantılı yatırımlarımıza devam ettireceğiz. Yeni istihdam alanları yaratarak ekonomiye katkılarımızı sürdüreceğiz.”diye konuştu.