FATİH RULMAN SANAYİ sektörde 30 yılı geride bıraktı…

Rulmancılık ve yedek parça tedarikçisi olarak imalat sanayisine, traktör ve tarım makineleri sektörlerine hizmet veren FATİH RULMAN Sanayi, 30 yıllık tecrübesiyle faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Adana’da 1990 yılından bu yana rulmancılık sektöründe faaliyet yürüten FATİH RULMAN Sanayi, 2014 yılından bu yana Adana Metal Sanayi Sitesi’ndeki işletmesinde çalışmalarını devam ettiriyor. Dünyaca tanınmış yüzlerce markanın binlerce ürün çeşidiyle müşterilerine hizmet veren FATİH RULMAN Sanayi, uzun yıllardan bu yana traktör ve tarım makineleri yedek parça hizmetleriyle de firmaların tarım sektöründeki çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Rulmancılık ve yedek parça sektöründe müşterilerine en kaliteli hizmeti sunan işletme, Mahmut Dara yönetiminde, Mustafa Dara ve Abdulkadir Dara kardeşler iş birliğinde sektördeki hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Sektörde “kalite tedarikle başlar” diyen kardeşler, rulman ve yedek parça faaliyetlerinin yanı sıra, tarım sektörüne yönelik yedek parça hizmetleriyle birlikte müşterilerine geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

SEKTÖRDE 30’UNCU YILINI GERİDE BIRAKTI

Rulmancılık ve yedek parça sektöründe 30 yılı aşan bir öz geçmişe sahip olduklarını ve bu tecrübeyle birlikte binlerce ürün çeşidiyle faaliyet gösterdiklerini belirten FATİH RULMAN Sanayi işletme sahibi Mahmut Dara, KOBİGÜNDEM Dergisi’ne yaptığı açıklamada, “Sektörde 30 yılı geride bıraktık. Uzun yıllara dayanan önemli bir tecrübeyle faaliyet gösteren işletmemiz, rulmancılık ve yedek parça sektöründe stoklarımızda mevcut olan binlerce ürün çeşidiyle müşterilerimize hizmet vermekte. Bu açıdan gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında, gelen tüm talepleri rahatlılıkla karşılayabilen bir alt yapıya sahibiz” dedi.

“KALİTE TEDARİKLE BAŞLAR”

Sektörde dünyaca tanınmış markaların ürün gruplarıyla hizmet verdiklerini söyleyen Mahmut Dara, açıklamalarında, “Kalite tedarikle başlar. Bu prensip ile sektörde faaliyet gösteriyoruz. Dolayısıyla rulmancılık sektöründe dünyaca tanınmış pek çok markanın ürün gruplarıyla müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Bünyemizde başlıca FAG, SKF, TİMKEN, ORS, KOYO, NTN ve NSK gibi pek çok dünyaca tanınmış markaların ürün gruplarıyla en kaliteli hizmeti sunuyoruz. İşletmemizde bulunan binlerce ürün çeşidimizle birlikte Adana başta olmak üzere Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri de dahil olmak üzere geniş bir kesime hizmet vermekteyiz. Bu açıdan bölgemizde rulmancılık sektöründe en büyük tedarikçi olmayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

İMALAT SANAYİ GRUPLARINA HİTAP EDİYOR

Rulmancılık sektöründe imalat sanayi gruplarının tamamına hitap ettiklerini ifade eden Mahmut Dara, yine tekstil ve büyük sanayi grupları da dahil geniş bir kesime hitap ettiklerini vurguladı. Mahmut Dara, “Özellikle müşteri gruplarımız içerisinde makine imalatı yapan büyük ölçekli işletmeler bulunuyor. Tabi ki rulmancılık sektöründe bizi tercih eden bu işletmelerle çalışmak bizim için onur teşkil etmektedir. Bu çerçevede işimizi en doğru şekilde yapmak en temel koşulumuz. İşletmemizde başlıca rulman, kayış, kasnak, güç aktarım ürünleri ve makine yedek parçaları olmak üzere, binlerce çeşit ürün stoklarımızla müşterilerimize en iyi hizmeti sunuyoruz” diye konuştu.

TARIM SEKTÖRÜNE DE YEDEK PARÇA HİZMETİ VERİYOR

Yaklaşık 20 yıldan bu yana tarım sektörüne yönelik de yedek parça satışı yaptıklarının altını çizen Mahmut Dara, açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “20 yıldan bu yana tarım sektörüne de hitap ediyoruz. Başta traktör ve tarım makineleri yedek parçaları olmak üzere, zirai şaftlar ve pulluk bıçakları gibi tarımla ilgili yine pek çok yedek parça satışlarını kendi bünyemizde gerçekleştiriyoruz. Tarım sektörüne yönelik bu hizmetlerimizle Akdeniz Bölgesi, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri ve yine kısmen iç Anadolu Bölgesi olmak üzere geniş bir müşteri ağımız bulunmakta. Geldiğimiz aşmada işletmemizde binlerce çeşit rulman stoklarımız ve tarım sektörüne yönelik ürün çeşitlerimizle birlikte imalat sektörleri başta olmak üzere, tarım sektörüne olan hizmetlerimizi en doğru biçimde sürdüreceğiz. Müşteri ihtiyaçlarını gidermek en büyük kalitemizdir. Bu çerçevede önümüzdeki dönemde yapacağımız yeni yatırımlarımızla birlikte kendi markamızı oluşturmak en büyük hedefimizdir. Özellikle rulmancılıkta, bünyemizde üretime geçiş yaparak sektörde faaliyetlerimizi bir üst aşamaya taşımayı amaçlıyoruz. Tüm bu faaliyetlerimizle birlikte çalışma alanlarımızı genişletip FATİH RULMAN olarak müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz.”