ÜNALLAR Makina, imalat altyapısını güçlendirdi…

Hidrolik pnömatik sistemleri ve yedek parça imalatında 48 yılı geride bırakan Ünallar Makina, yaptığı yeni yatırımlarla birlikte imalat altyapısını daha güçlü bir konuma ulaştırdı.

1973 yılından bu yana Adana’da hidrolik pnömatik sistemleri ve yedek parça imalatlarıyla bölgede dikkat çeken Ünallar Makina, sektörde tecrübesini konuşturuyor. Pek çok büyük sanayi kuruluşlarına hizmet veren Ünallar Makina, süreç içerisinde yaptığı yatırımlarla komple hidrolik pnömatik sistemlerinin yanı sıra, çeşitli makine imalatlarıyla da müşterilerine hizmet vermeyi sürdürüyor. İmalat altyapısını sürekli geliştiren firma, son dönemde yaptığı ilave yatırımla birlikte imalat kapasitesini önemli oranda artırmayı başardı. 500 bin TL maliyetli ek yatırımla CNC dik işeme tezgahı ve ek tezgahlarla birlikte imalat altyapısını güçlendiren işletme; Türkiye geneli çimento, demir çelik, savunma sanayi, maden, metalurji, enerji, tarım ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren büyük sanayi kuruluşlarına hizmet vererek sektörde büyüme gösteriyor.

MAKİNE PARKURUNA İLAVE YATIRIM YAPTI

Son dönemde 500 bin TL maliyeli ilave yatırımlarla makine parkurunu geliştirdiklerini söyleyen Ünallar Makina LTD. Genel Müdürü Murat Okur, KOBİGÜNDEM Dergisi’ne yaptığı açıklamada, hidrolik pnömatik sistemleri sektöründe uzun yılara dayanan bir öz geçmişe sahip olduklarını belirterek, “Gelen talepler doğrultusunda çeşitli makine imalatlarını kendi bünyemizde gerçekleştiriyoruz. Bu açıdan imalat altyapımızı zaman içerisinde güçlendirmiş olduk. Son dönemde 500 bin TL maliyetli yatırımla CNC dik işleme tezgahı ve muhtelif makine parkurumuza ilave tezgahlarla birlikte üretim altyapımızı geliştirmiş olduk. Komple hidrolik pnömatik sistemlerinin yanı sıra, gelen talepler doğrultusunda pek çok proje bazlı makine imalatlarını da kendi bünyemizde yapıyoruz” dedi.

İMALAT ALTYAPISI GÜÇLENDİ

İlave yeni yatırımlarla birlikte imalat altyapısını güçlendirdiklerinin bilgisini veren Murat Okur, açıklamalarında “İmalat altyapımız muhtelif tezgahlar ve CNC dik işleme tezgahından oluşuyor. Ek tezgahlarımızla birlikte imalat kapasitemizi önemli oranda artırdık. Bu çerçevede işletmemize gelen tüm talepleri karşılayabilir bir konuma ulaştık. Ağır sanayi grupları başta olmak üzere, çimento, makine sanayi, savunma sanayi, maden sanayi, enerji sektörü, metalurji sektörü, demir çelik sektörü, iş makineleri, tekstil, hurda ve geri dönüşüm makineleri imalatı yapan firmalar olmak üzere Türkiye geneli pek çok sektörlere hitap etmekteyiz” ifadelerini kullandı.

HİDROLİK PNÖMATİK SEKTÖRÜNDE 48. YIL

Hidrolik pnömatik sektöründe 48 yılık bir öz geçmişe sahip olduklarını dile getiren Murat Okur, açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Hidrolik sistemleri sektöründe 48 yıllık bir öz geçmişe sahip olan işletmemizde; hidrolik güç ünitesi, hidrolik silindirler, teleskopik silindirler, esnek zemin ahtapot kauçuk presi, kauçuk pres makineleri, yatay ve dikey hurda presi makineleri, hidrolik yük asansörleri, kauçuk zemin kaplama makinesi, kauçuk merdiven kaplama makinesi, fırın köprüsü, pres makineleri, baraj açma ve kapama üniteleri, hidrolik blok tasarım ve imalatları, paketleme tartım bunkeri, çatik kompresörü, rulo ve miller, lastik granül hattı, çimento spekülatörleri, çimento zincirli elavatör kovaları, kağıt sarma ve poşet bobin milleri olmak üzere geniş bir imalat programımızla Türkiye geneli büyük sanayi kuruluşlarına hizmet vermekteyiz.”