GÜNGÖR Makina LTD. ROLLFORM makineleri üretiminde tecrübesini konuşturuyor…

Adana Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nde 2013 yılından itibaren ROLLFORM makineleri üretimi yapan Güngör Makina, sektördeki tecrübesiyle ROLLFORM üretiminde faaliyetlerini sürdürüyor.

ROLLFORM makineleri üretiminde 25 yıllık bir tecrübeye sahip olan Cüneyt Güngör, 2013 yılında Adana Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nde kendi işletmesini kurarak başladığı faaliyetlerine devam ediyor. 2 bin metrekarelik kapalı alanda ileri teknolojik CNC makine alt yapısı ile ISO ve CE Kalite Yönetim Sistemleri belgeleriyle ROLLFORM makineleri tasarımı ve üretimine tam hız devam eden firma, sektördeki başarısını sürdürüyor. Gelen talepler doğrultusunda farklı projelerle ROLLFORM makineleri imalatının yüzde 90’ını kendi bünyesinde tamamlayan GÜNGÖR Makina, motor ve otomasyon aksamını ise Alman teknolojisiyle birleştirerek müşterilerinin hizmetine sunuyor. Genel Müdür Cüneyt Güngör, Müdür Yardımcısı Fevzi Güngör ve Satın Alma Müdürü Burak Güngör yönetiminde çalışmalarını sürdüren işletme, Türkiye geneli büyük sanayi kuruluşlarının yanı sıra, yurt dışı pazarlara da ihracat gerçekleştiriyor.

ÜRETİMİN YÜZDE 90’INI KENDİ BÜNYESİNDE YAPIYOR

2013 yılından itibaren kendi işletmesini kurarak ROLLFORM makineleri üretimine devam ettiklerini söyleyen GÜNGÖR Makina İnş. Taah. Elkt. San. Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Cüneyt Güngör, Kobigündem Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. ROLLFORM makineleri üretiminde 25 yıllık bir deneyime sahip olduğunu belirten Cüneyt Güngör, “Sektördeki tecrübelerimizle 2013 yılında Adana Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nde kendi fabrikamı kurdum. Yıllar içerisinde üretim alt yapımıza yapmış oluğumuz yatırımlarla ileri teknolojik CNC tezgahlarla birlikte seri üretime geçtik. Geldiğimiz aşamada ROLLFORM makineleri üretiminin yüzde 90’ını kendi bünyemizde tamamlayarak dışa bağımlılığımızı yüzde 10 gibi bir seviyeye indirdik. Yüzde 10’luk kısmı ise motor ve otomasyon aksamlarından oluşuyor. Bunu da Alman teknolojisiyle birleştirerek üretimini yapmış olduğumuz ROLLFORM makinelerini müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi.

TALEBE GÖRE, FARKLI PROJELERLE ROLLFORM MAKİNELERİ ÜRETİYOR

Üretim tesislerinde müşteriden gelen talep doğrultusunda pek çok farklı projelerle ROLLFORM makineleri imalatını yaptıklarını ifade eden Cüneyt Güngör, gelen taleplere göre pek çok farklı projelerle Rollform makine imalatlarını 90 ve 120 gün arasında tamamladıklarını belirterek şöyle devam etti: “Üretim programımızda ana hatlarıyla; hızlı trapez rollform hattı, kasetli sistem rollform hattı, kepli rollform hattı, mahya makinesi, kenar sac ezme makinesi, uçar tip şerit testere, panel testeresi, deck panel rollform hattı, UCZ sigma  profil hatları, metal kiremit rollform hattı, dilme hattı, boyutlama hattı, sera olukları hattı, gofraj hattı, sandviç panel hattı, EPS panel hattı, taşyünü panel hattı, sinüs oluk rollform hattı ve trapez sac rollform hattı gibi makine imalatlarını gerçekleştiriyoruz. Bu çerçevede üretim programımızın yanı sıra teknik servis hizmetlerimizle de müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaya gayret gösteriyoruz.”

SEKTÖRDE BÜYÜK SANAYİ KURULUŞLARIYLA ÇALIŞIYOR

ROLLFORM makine imalatlarıyla inşaat sektörünün pek çok alanına hitap ettiklerini ve sektörde büyük sanayi kuruluşlarıyla çalıştıklarını da açıklayan Cüneyt Güngör, “İnşaat sektörünün pek çok alanında kullanılan ROLLFORM makine imalatlarımızla başlıca çatı, duvar, sandviç panel, sera sistemleri gibi ve pek çok sanayi sektörlerinde tercih edilen makine üretimlerimizle Türkiye geneli çok büyük sanayi kuruluşlarıyla çalışmaktayız. Bunlar içerisinde Kibar Holding (Assan Panel), Kingspan (İzopoli), İzocam (Tekiz), Teknopanel, Arma Panel, Anadolu Panel, Adakaya Panel, Alper Çelik, Atilla Çatı, Zirvem Panel, Davut Panel, Nebosan, Ünallar Metal, Gümüşsoy EPS Panel ve Balak Metal gibi büyük sanayi kuruluşlarından oluşan güçlü referanslarımız bulunmaktadır. Bu faaliyetlerimizle Türkiye’nin her bölgesine hizmet vermenin yanı sıra yurt dışı ihracatlarımızı da başarıyla sürdürmekteyiz. Ortadoğu ülkeleri ve Balkan ülkelerine ihracatlarımız devam etmektedir” dedi.

Ayrıca yeni dönemde yeni yatırımlarla sektörde güçlü bir konuma gelmeyi hedeflediklerini vurgulayan Cüneyt Güngör, açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Sektörde AR-GE çalışmalarımızı ivedi bir şekilde sürdüreceğiz. ROLLFORM makineleri tasarımımız ve üretimimizde teknolojiyi yakından takip ederek sürekli yenilenmeyi esas alacağız. Yine hedeflerimiz arasında yeni tesis yatırımı ve ileri teknoloji yatırımlarımızla entegre bir tesis oluşturmayı hedefliyoruz. Bu çerçevede sektördeki yeni yatırımlarımızla, firmamıza güç katmaya devam edeceğiz.”Formun Altı