FATİH RULMAN SANAYİ, sektörde tecrübesini konuşturuyor…

IMG_2592Uzun yıllardan bu yana imalat sanayi gruplarına rulman ve yedek parça tedarikçisi olarak hizmet veren işletme, sektördeki tecrübesiyle birlikte, bölgede ilerleme gösteriyor.

1990 yılından bu yana rulmancılık sektöründe faaliyet yürüten FATİH RULMAN, 2014 yılında Adana Metal Sanayi Sitesi’ndeki işletmesiyle sektördeki faaliyetlerine devam ediyor. Babadan oğullarına geçen bir öz geçmişe sahip olan FATİH RULMAN Sanayi, geldiği aşamada dünyaca tanınmış markaların binlerce ürün çeşidiyle faaliyetlerini sürdürüyor. Baba Mahmut Dara öncülüğünde ikinci kuşak olan Mustafa Dara ve Abdulkadir Dara kardeşler yönetiminde çalışmalarını sürdüren işletme, rulmancılık sektöründe kalitesini ön plana çıkarıyor. Tarım sektörüne yönelik yedek parça hizmetleriyle birlikte, bölgede dikkat çekiyor.

BİNLERCE ÜRÜN ÇEŞİDİ

IMG_2603Rulmancılık sektöründe binlerce ürün çeşidiyle hizmet verdiklerini ifade eden FATİH RULMAN Sanayi İşletme Müdürü Mustafa Dara, KOBİGÜNDEM Dergisi’ne yaptığı açıklamada, “Rulmancılık sektöründe babadan oğullara geçen bir süreçten geliyoruz. Uzun yılların vermiş olduğu bir deneyim ile sektörde faaliyet göstermekteyiz. Bu da sektörde işletmemizi bir adım öne taşıyor. Dolayısıyla müşterilerimizden gelen tüm talepleri kendi bünyemizde karşılayabiliyoruz. Rulmancılık ile ilgili geniş bir ürün portföyüne sahibiz. Binlerce ürün stoklarımızın yanı sıra, teknik bir ekiple çalışmalarımızı yürüterek müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye özen gösteriyoruz” dedi.

DÜNYACA TANINMIŞ MARKALARLA HİZMET VERİYOR

Sektörde tanınmış markaların ürün gruplarıyla hizmet verdiklerini söyleyen Mustafa Dara, açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Kalite tedarikle başlar. Bu prensiple sektörde faaliyet gösteriyoruz. Dolayısıyla rulmancılık IMG_2379sektöründe dünyaca tanınmış pek çok markanın ürün gruplarıyla müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Bünyemizde başlıca FAG, SKF, TİMKEN, ORS, KOYO, NTN ve NSK gibi pek çok dünyaca tanınmış markaların ürün gruplarıyla en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz. İşletmemizde bulunan binlerce ürün çeşitlerimizle birlikte Adana başta olmak üzere Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri de dahil olmak üzere, geniş bir kesime hizmet vermekteyiz. Bu açıdan rulmancılık sektöründe bölgemizin en büyük tedarikçi işletmesi olmayı amaçlıyoruz.”

İMALAT SANAYİ GRUPLARINA HİTAP EDİYOR

Rulmancılık sektöründe imalat sanayi gruplarının tamamına hitap ettiklerini ifade eden Mustafa Dara, imalat sanayi gruplarının yanı sıra, tekstil ve büyük sanayi grupları da dahil geniş bir kesime hitap ettiklerini belirtti. Mustafa Dara, “Özellikle müşteri gruplarımız içerisinde makine imalatı yapan büyük ölçekte işletmeler IMG_2466bulunuyor. Tabi ki rulmancılık sektöründe bizi tercih eden bu işletmelerle çalışmak bizim için onur teşkil etmektedir. Bu çerçevede işimizi en doğru şekilde yapmak en temel koşulumuzdur. İşletmemizde başlıca rulman, kayış, kasnak, güç aktarım ürünleri ve makine yedek parçaları olmak üzere, binlerce çeşit ürün stoklarımızla müşterilerimize hizmet veriyoruz” dedi.

TARIM SEKTÖRÜNE DE HİZMET VERİYOR

Yaklaşık 20 yıldan bu yana tarım sektörüne yönelik de yedek parça satışı yaptıklarını vurgulayan Mustafa Dara, açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “20 yıldan bu yana tarım sektörüne de hizmet vermekteyiz. Traktör yedek parçaları başta olmak üzere zirai şaftlar ve pulluk bıçakları gibi, tarımla ilgili yine pek çok yedek parça satışlarını kendi bünyemizde gerçekleştiriyoruz. Tarım sektörüne yönelik bu hizmetlerimizle Akdeniz Bölgesi, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri ve yine kısmen İç Anadolu Bölgesi olmak üzere geniş bir müşteri ağımız bulunmakta. IMG_2381Geldiğimiz aşmada işletmemizde binlerce çeşit rulman stoklarımız ve tarım sektörüne yönelik ürün çeşitlerimizle birlikte imalat sektörleri ve tarım sektörüne olan hizmetlerimizi en doğru biçimde sürdürmekteyiz. Müşteri ihtiyaçlarını gidermek en büyük kalitemizdir. O nedenle kalite, tedarikle başlar diyoruz. Bu çerçevede önümüzdeki dönemde yapacağımız yeni yatırımlarımızla birlikte kendi markamızı oluşturmak en büyük hedeflerimizden. Özellikle rulmancılıkta, bünyemizde üretime geçiş yaparak sektörde faaliyetlerimizi bir üst aşamaya taşımayı amaçlıyoruz. Tüm bu faaliyetlerimizle birlikte çalışma alanlarımızı genişleterek, FATİH RULMAN olarak müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz.”