Çukurova PLASDER Üyeleriyle bir araya geldi…

IMG_6327Çukurova PLASDER, gelenek haline getirmiş olduğu sabah kahvaltısı toplantısında üyeleriyle bir araya gelerek önemli konuları görüştü.

Adnan Kahveci Bulvarı Özsüt şubesinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Çukurova PLASDER üyeleri, tanışma sohbetinin ardından, gündeme ilişkin pek çok konuyu konuşarak çözüme ulaştırdı.  Çukurova PLASDER, Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Onatça’nın kayın pederinin vefatı nedeniyle bulunamadığı toplantı, Başkan yardımcıları Muhammet Yıldırım, İbrahim Kamışcı, Sayman M.Tahir Yalçın, Genel Sekreter Soner Boz ve çok sayıda üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

ÇİN GEZİSİ DENEYİM KAZANDIRDI

Yapılan toplantıda dernek binası, dernek ihtiyaç durumu, üyelik ücretleri, fuar organizasyonları, whatsapp gurubu ve Çin gezisi gibi konuları gündeme alınarak, üyelerin onayı ile karar aşmasına getirildi. Toplantıya başkanlık yapan, Çukurova PLASDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammet Yıldırım, yaptığı açıklamalarda şunları belirti:“Özelikle dernek binası ve dernek ihtiyaçları konusunda üyelerimizden gelen destekleri takdirle karşılıyoruz. Pek çok arkadaşımızın dernek ihtiyaçları konusunda gösterdiği ilgi ve alaka bizleri gururlandırdı. Yakın dönem içerisinde dernek binamıza IMG_6316taşınarak, sektörümüzle ilgili daha aktif çalışmalar içerisinde olcağız. Fuar organizasyonları, yurtiçi ve yurtdışı gezilerimize devam edeceğiz. İlk yurtdışı gezimizi 17-24 Ocak tarihleri arasında Çin ve Hong Kong’a gerçekleştirmiş olduk. Plastik sektöründe faaliyet yürüten Liansu ve Lesso gibi dev firmalarla yaptığımız görüşmelerde önemli deneyimler kazandık. Önümüzde Amerika /Orlando ve Çin Plastik fuarları bulunmaktadır. Bu fuarlara yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Çukurova PLASDER, olarak kısa zamanda yaptığımız çalışmalarla, diğer kurum ve kuruluşlar tarafından gıpta ile takip edilmekteyiz. Bu başarı üyelerimizin ve derneğimizin başarısıdır. Tüm üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”dedi.

İŞ GEZİLERİ DEVAM EDECEK

IMG_6308Diğer taraftan Başkan Yardımcılarından İbrahim Kamışcı, ise şu şekilde görüşlerini bildirdi: “Yakın dönem içerisinde girişimlerimiz neticesinde faaliyete geçirdiğimiz Çukurova PLASDER, olarak bölgemizde önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımızdan biri de Çin’e yapmış olduğumuz iş gezimiz oldu. Çin gezisinde sektörümüzle ilgili pek çok konuda tecrübe kazanarak ufkumuzu genişletmiş olduk. Üyelerimizden gelen olumlu görüşler neticesinde iş gezilerimizi devam ettirmeye gayret göstereceğiz. Başından bu yana üyelerimizle tam bir uyum ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Dernek bünyemizde yaptığımız bu aktivitelerle, bölgemizde gelişen plastik sektörüne katkı sunmaya devam edeceğiz.”dedi.