Çukurova PLASDER, Çin’de işbirliği için ilk adımları attı…

SONY DSCÇukurova Plastik Sanayicileri Derneği (Çukurova PLASDER), Çin gezisinde karşılıklı işbirliği için önemli görüşmeler yaptı

Çukurova bölgesinde faaliyet yürüten plastik sanayicilerinin bir araya gelerek kurdukları Çukurova Plastik Sanayicileri Derneği (Çukurova PLASDER) önemli projelere imza atıyor. Çukurova PLASDER, üyelere yönelik ilk gezisini Çin’e gerçekleştirdi. İlerleyen süreçde buna benzer iş gezilerinin düzenleneceğini söyleyen Çukurova PLASDER Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Onatça, “Çin gezisinden olumlu sonuçlarla döndük” dedi. Onatça, üyelerinin Çin firmalarıyla ortak girişim ve yatırımlar için ilk adımları attığını belirtti.

SONY DSCDEV FİRMALARLA GÖRÜŞÜLDÜ

Çin gezisine yaklaşık 25 firma sahibi ve yöneticisinin katıldığını kaydeden Selahattin Onatça şöyle konuştu: “10 gün süren iş gezimizden çok olumlu sonuçlarla dönmüş olduk. Foshan’da, Çin’in dev firmaları Lesso ve Liansu’nun fabrikalarını gezdik. Plastik sektöründe Çin’in dev firmaları olan Lesso ve Liansu sektörde dünyada ilk üçe giren firmalardır. Üyelerimizle birlikte yaptığımız bu gezide önemli deneyimler kazanmış olduk. Organizasyon kapsamında ayrıca Guangzho ve Hong Kong’a da turistik gezi düzenledik.”

SONY DSCSIRADA TAYVAN ve İTALYA VAR

Çin gezisine katılan üyelerin son derce mutlu olduklarını ifade eden Selahattin Onatça, açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Geziye katılan tüm üyelerimiz olumlu görüşlerini belirtiler. Yönetim Kurulumuza teşekkürlerini bildiren üyelerimiz, bir sonraki gezimizi şimdiden sabırsızlıkla beklediklerini iletiyorlar. Biz de bu doğrultuda ilerleyen dönemlerde yurtiçi ve yurtdışı gezilerimizi devam ettireceğiz. Yakın dönem içerisinde programımıza alacağımız Tayvan ve İtalya gezilerimiz de olacak” dedi.