Sera Dağıtım, Mersin şubesini devreye aldı…

IMG_3154Adana Merkezde, dağıtım hizmetleriyle sürekli ön plana çıkan Sera Dağıtım, alanında başarılı faaliyetlerinin yanı sıra, Mersin şubesini devreye alarak, sektörde ki büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdürüyor.

1994 yılında sektöre giriş yapan Sera Dağıtım, sistemli ve teknolojik alt yapısıyla birlikte sektörde sürekli büyüyen bir grafik gösteriyor. Sıdıka Uğurlugüngör, yönetiminde faaliyet yürüten Sera Dağıtım, sektöründe bölgede ve yurt genelinde tercih edilen firma konumuna ulaşmanın sevincini yaşıyor. Sektörde anlık teslimat ve tahsilatlı dağıtımla faaliyet yürütüyor. Uzun yılların tecrübesiyle çalışmalarını yürüten firma Sera Dağıtım, markasıyla sektörde istikrarlı bir büyüme gösteriyor. Adana Merkez başta olmak üzere, Mersin Şubesiyle de bölgede liderliğe koşuyor.

MERSİN ŞUBESİ İLE BÖLGEDE GÜÇLENİYOR

Adana Merkez ve Mersin şubesiyle birçok kurum ve kuruluşun, özel sektörün, STK’ların gönderi dağıtımı hizmetini verdiklerini söyleyen Sera Dağıtım Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Sıdıka Uğurlugüngör,Kobigündem Dergisine şu şekilde açıklamalarda bulundu: “1994 Yılından bu yana sektörde faaliyet yürütüyoruz.Uzun yıların deneyimine sahip ve teknik tüm donanımlarla donatılmış özverili bir ekiple çalışmalarımızı yürütüyoruz.Bölgede sürekli büyüyen ve gelişen bir hacmimiz oldu.Gelen talepler doğrultusunda bölgede şubeleşme çalışmalarımızı başlatmış olduk.Yakın dönem içerinde şehir merkezinde olmak üzere,Mersin Şubemizi devreye almış olduk.Yaklaşık üç aylık bir süreç olmasına rağmen olumlu tepkiler alıyoruz.Özkan Ay,idaresinde oluşturduğumuz Mersin Şubemizle bölgede güçlenmemizi sürdürüyoruz”.

SEKTÖRDE BİLİNİRLİĞİ ARTIYOR

Müşteri gurupları içerisinde çok büyük yatırımcıların da bulunduğunu söyleyen Sıdıka Uğurlugüngör, açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Sektörde Sera Dağıtım, markamızla her geç gün bilinirliğimiz artarak devam ediyor.P1 Belgemizle hızlı ve güvenli gönderi dağıtımını yapıyoruz. Müşteri guruplarımız içerisinde çok değerli sanayicilerimizin yanı sıra, bölgeye gelen her yeni yatırımcının da gönderi işlerinde en başta tercih ediliyoruz. Sistemli ve teknolojik alt yapımızla bir anlamda bilgi taşıyoruz. Oluşturduğumuz evrak fabrikasıyla tam bir lojistik hizmetini veriyoruz. Adresten veya matbaadan aldığımız ürünü önce bilgi işleme alıyoruz. Bilgi işlemde gerekli kayıtlar yapıldıktan sonra poşetleme ve etiketleme işlemlerinden geçiriyoruz. Ürünün ulaşım noktasına kadar olan tüm süreçleri sorumluluk bilinci içerisinde hareketle en doğru şekilde müşteriye ulaştırılmasını sağlıyoruz Motorize, araçlı ve yaya kuryelerimizden oluşan kadromuz ve idari personellerimizle birlikte tam bir dayanışma içerisinde işimizi severek yapıyoruz”.

FALİYET ALANI GENİŞLENDİ

Şehir içi gönderimi, anlık teslimat ve tahsilatlı dağıtım olmak üzere, geniş bir yelpazede faaliyet yürüttüklerini ifade eden,Sıdıka Uğurlugüngör,açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Yakın dönem içerisinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla alt yapımızda önemli mesafeler aldık.Motorize ve araçlı dağıtım ağımızı güçlendirdik.Mevcut dağıtımımızla birlikte anlık teslimat ve tahsilatlı dağıtımda önemli ilerleme kaydettik. Anlık teslimatta moto kuryelerimizle adresten alıp, ilgili adrese müşterinin istediği zaman diliminde seri bir şekilde teslimatını gerçekleştiriyoruz. Yine internetten satışı yapılan ulusal markaların kapıda teslimatını ve tahsilatını yapıyoruz. Ayrıca İş dünyasıyla ilgili sektörel araştırmalar ve direk tüketiciyi ilgilendiren kurum ve kuruluşların, iş dünyası ve sektör temsilcilerinin proje bazlı adresli anketlerini de kendi bünyemizde yapa bilir bir konuma geldik. Özelikle bu alanda da tercih edilmemiz firmamızın her geçen gün güvenirliğinin ve marka değerinin artırıldığını bize gösteriyor. Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası bültenleri, haftalık gazeteler, aylık dergiler, firma tanıtım broşürleri, kataloglar, özel davetiyeler, banka ve mağaza hesap bildirimleri, kampanya duyuru broşürleri, yılbaşı eşantiyonları gibi birçok gönderiyi zamanında ve teknolojik takip sistemi ile imzalı teslimatını gerçekleştiriyoruz.”dedi.